Ambienti on/off

Join the new world

 

빠른 날림 오더

Dita 1,905, 01:51 E Publikuar në South Korea Korea e Jugut nga mahyun


전남 미국전이 중요하고 충북전은 대만 데미지분산용이니 데오용으로만 싸워주세요.
 

Komentet

Leon Iskra
Leon Iskra Dita 1,905, 07:07

o7

ligtreb
ligtreb Dita 1,905, 08:16

Thank you.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.