Ambienti on/off

Join the new world

 

炸油角

Dita 1,901, 01:21 E Publikuar në China Kina nga TDG221

熬到周六回家就被抓壮丁炸油角了


白糖椰丝薄荷叶之类的混合物


还要加花生碎,用微波炉叮了一下


小锤碎地豆


和花生碎合体的馅料


和面,不知道加了多少鸡蛋最痛苦的步骤千辛万苦,终于包完了


热油准备炸.里面的是黄枇叶


开炸
怎么还没好啊


快了


出镬
成品


顺便生炸了几只辣椒某人评价:很松化,馅少了点
 

Komentet

TDG221
TDG221 Dita 1,901, 01:22

沙发自己坐

Atracurium
Atracurium Dita 1,901, 01:24

bd

Yoman.Kung
Yoman.Kung Dita 1,901, 01:40

为什么节操不见了。

Nekolan
Nekolan Dita 1,901, 01:41

好像不錯 030a

Program error
Program error Dita 1,901, 02:51

饿了

Congmingkeaiyoujiecao
Congmingkeaiyoujiecao Dita 1,901, 03:15

V15 我擦 这是掏D哥炸的我把它们全吃了, 求炸辣椒详细攻略!!!!

yunfeiyang
yunfeiyang Dita 1,901, 03:19

求炸辣椒详细攻略

Ka Me Ra
Ka Me Ra Dita 1,901, 05:35

天呀我餓了= =

Beaster3
Beaster3 Dita 1,901, 05:37

求炸辣椒详细攻略

Didei
Didei Dita 1,901, 05:38

Yummy! 😃

Linzx
Linzx Dita 1,901, 05:39

😮

GrindingTruning
GrindingTruning Dita 1,901, 05:41

辣椒!!口水……

TLay
TLay Dita 1,901, 05:52

餓了...

xtt1230
xtt1230 Dita 1,901, 06:42

擦。跳蛋哥那人。这东西在我潮汕地区很常见啊

K9000K
K9000K Dita 1,901, 06:46

求有节操图

QSang
QSang Dita 1,901, 07:45

为何是甜的???
韭菜鸡蛋馅的一定不错

bengood362
bengood362 Dita 1,901, 21:38

求炸辣椒详细攻略

ZomHarold
ZomHarold Dita 1,901, 21:50

我該要來一場老鄉相認嗎XDD

很懷念的食品,只要在小的時候回鄉探親才有的吃

may mint
may mint Dita 1,901, 22:07

看起来好好吃,快递点过来好哇?

Robert Tornado
Robert Tornado Dita 1,902, 03:57

我屋企以前都會炸油角.......

gongpoyi
gongpoyi Dita 1,902, 05:44

喵!
被馋死了。。。。
横,糖豆糕。。。哼哼。。。

Liu Zheng
Liu Zheng Dita 1,902, 06:26

为啥不用擀面杖用酒瓶子擀?

TDG221
TDG221 Dita 1,902, 08:13

因为没有擀面杖!

Little Sam
Little Sam Dita 1,902, 17:37

还好我吃了早饭

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.