Ambienti on/off

Join the new world

 

[高登黨內部事宜]如果你係冇上線既巴絲,請入黎留名

Dita 1,901, 00:30 E Publikuar në China Kina nga ZomHarold

突然間發現好似有一班新入既巴絲係冇上線

如果想要上線重生既巴絲請在此留名

等各新人組組長聯絡你地

另外如在此post留名而新人組各組長一日之內唔應機者

本人將負責跟進,當然reference link係我出架啦......

=============================================

另外高登黨新人(<24lv)在此留名者,不論是咪要上線都有200體力包(Q2x50)

同我V起佢XDD

 

Komentet

Kung Ka Wai
Kung Ka Wai Dita 1,901, 00:44

我啊..我啊~~!!!!!!不過未知點重新就真

ZomHarold
ZomHarold Dita 1,901, 00:53

請放心,新人組組長會講點做,如果佢地唔得閒就我同你搞掂佢XDD

KillerJ
KillerJ Dita 1,901, 01:28

V5 LM

psimon
psimon Dita 1,901, 02:09

lm

ZomHarold
ZomHarold Dita 1,901, 02:17

J哥你除二都高過24lv,罰你送野比新入既巴絲 lol

lofung
lofung Dita 1,901, 02:39

LM BRO

KirinoHo
KirinoHo Dita 1,901, 03:14

雖然我好似無..但係27LV就算了

law8716486
law8716486 Dita 1,901, 03:55

個帳號開左好耐
之前無人一段時間,而家又玩番,
但係我記得我無玩既時間先得十幾級
呢排一上線就變左20級sosad

IGotNoIdea
IGotNoIdea Dita 1,901, 04:00

v11

Master_luck
Master_luck Dita 1,901, 06:00

我都冇上線:(

Clement Ko
Clement Ko Dita 1,901, 06:13

v12冇上線

Fong Kuan Tou
Fong Kuan Tou Dita 1,901, 09:15

LM

solonkwok
solonkwok Dita 1,901, 09:57

v16 新人

Dark Flame Master
Dark Flame Master Dita 1,901, 11:33

lm冇上綫

TigerG
TigerG Dita 1,901, 13:16

我也冇上線

hkg18
hkg18 Dita 1,901, 14:12

V19

Bloody hands
Bloody hands Dita 1,902, 00:25

新人組組長
軍事組組長係到
想跟我就重生啦
多多包都餵到你
http://www.erepublik.com/en/referrer/Bloody+hands

ZomHarold
ZomHarold Dita 1,902, 01:13

血手上水鳥,呢到冇我既事啦XD

Xenon Ng
Xenon Ng Dita 1,902, 05:32

無上線路過

lovingrabbit
lovingrabbit Dita 1,902, 19:07

v29,纯支持下

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.