Ambienti on/off

Join the new world

 

Србија.

Dita 1,900, 09:45 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Serbia nga Bimbo Loco

Помогне на земјата како таа да избувне востание поддршка за нашите сојузници.

 

Komentet

swampy in the house
swampy in the house Dita 1,901, 03:20

v3 s 925 vrati

Mystela
Mystela Dita 1,901, 06:01

GUYS! PLS SPREAD THE WORD.

FRIENDS AND ALLIES FIGHT FOR MALAYSIA HERE:

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/38138

As per the agreement, please DO NOT FIGHT FOR THAILAND in Sarawak:

http://www.erepublik.com/en/article/dogovor-agreement-with-emalaysia--2203500/1/20

http://prntscr.com/ragvl

Please fight for Malaysia in Sarawak if you can, now or in any of the other battles for SARAWAK for MALAYSIA!

Thanks. o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.