Ambienti on/off

Join the new world

 

【给力】哎呀,三岁生日忘记庆祝了

Dita 1,899, 17:51 E Publikuar në China Kina nga haode

好吧,补着庆祝一下。满月三周年之类的就算了

留下s,v。前100名每人10Q7坦克,后面的每人50Q3包子。

 

Komentet

kiss_mmx
kiss_mmx Dita 1,899, 17:53

v1 已sub 求黑幕

smartedboy
smartedboy Dita 1,899, 17:53

v2 s998 恭喜

yunfeiyang
yunfeiyang Dita 1,899, 17:53

V3 S999 上线求当苦力

TSZ25769257
TSZ25769257 Dita 1,899, 17:54

V4 + S
恭喜!!

rickyforet
rickyforet Dita 1,899, 17:54

v5

Let Bullet Fly
Let Bullet Fly Dita 1,899, 17:55

V6
S1001

solonkwok
solonkwok Dita 1,899, 17:55

v7 s1000 大队长我1000s有没黑幕

Atracurium
Atracurium Dita 1,899, 17:55

v9.. 我的 O .... 我就是你的 X

Blue.S
Blue.S Dita 1,899, 17:55

V8
大队长求黑幕

Schisandra
Schisandra Dita 1,899, 17:55

v10 s1002
恭喜恭喜~

jiaxuan
jiaxuan Dita 1,899, 17:56

v14 s1004

ackmk9
ackmk9 Dita 1,899, 17:56

v11 已s
恭喜!

Liu Zheng
Liu Zheng Dita 1,899, 17:56

v13 s1003 少先队求黑幕!

hotren1977rb
hotren1977rb Dita 1,899, 17:57

v15 s105 恭喜

myexp
myexp Dita 1,899, 17:59

v12 s1006 恭喜~

ChrisPEK
ChrisPEK Dita 1,899, 18:02

v17 恭喜

Bright8212
Bright8212 Dita 1,899, 18:03

v19 恭喜 已sub

Program error
Program error Dita 1,899, 18:04

v18 s1007 恭喜 你又老啦~~

lawsherman
lawsherman Dita 1,899, 18:04

v20

daoy
daoy Dita 1,899, 18:04

v16 已s 恭喜恭喜

janney
janney Dita 1,899, 18:06

v22

eMerlion
eMerlion Dita 1,899, 18:07

V23 已S
恭喜!

thewey
thewey Dita 1,899, 18:07

V24 已S
恭喜!

wangji
wangji Dita 1,899, 18:11

v25 已s

FrankensteinMu
FrankensteinMu Dita 1,899, 18:11

V26

RealFast
RealFast Dita 1,899, 18:15

V27 恭喜恭喜!

JohnnyC.DeppII
JohnnyC.DeppII Dita 1,899, 18:23

v28 gong xi a

hizc
hizc Dita 1,899, 18:23

s1012,v29恭喜

gongpoyi
gongpoyi Dita 1,899, 18:24

v30 已s啊
队长,是我!能不能有黑幕?

bit9907117
bit9907117 Dita 1,899, 18:25

v28

amigo2011
amigo2011 Dita 1,899, 18:25

v32 生日快樂~

Hwyvar
Hwyvar Dita 1,899, 18:25

v33

KochiyaSanae
KochiyaSanae Dita 1,899, 18:41

V34 S1013
祝生日快乐

makeface2
makeface2 Dita 1,899, 18:43

V35 S1014

队长,是我!别开枪!!模范少先队员求黑幕

Kant101
Kant101 Dita 1,899, 18:45

v36 s1015
恭喜

avv123
avv123 Dita 1,899, 18:48

V37 S1016

Syuki
Syuki Dita 1,899, 18:52

V39 生日快乐!

Cheung Siu Chu
Cheung Siu Chu Dita 1,899, 18:52

v38 s1017

xpxp182
xpxp182 Dita 1,899, 18:55

v40,s1018. 恭喜阿

wisicn
wisicn Dita 1,899, 18:55

V41 S1017

Misaka Sister
Misaka Sister Dita 1,899, 18:57

V42 + S1019
恭喜你 \0.0/

Ddfish
Ddfish Dita 1,899, 18:57

v43 s1020

Circle.Meng
Circle.Meng Dita 1,899, 18:59

v44 s1021 恭喜!

Awoken Hera
Awoken Hera Dita 1,899, 18:59

V45 S1022
Congratulation !

PPP4054028
PPP4054028 Dita 1,899, 19:06

v46 s1023 生日快樂~

Sae Sama
Sae Sama Dita 1,899, 19:21

V47恭喜

chang155212
chang155212 Dita 1,899, 19:22

V48 已S

JDisBack
JDisBack Dita 1,899, 19:23

V49 s1024
恭喜!

Chokoyo
Chokoyo Dita 1,899, 19:40

v50 恭喜! ~

Refyzd
Refyzd Dita 1,899, 19:42

v51 恭喜

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.