Ambienti on/off

Join the new world

 

Сила есть но ум всеравно нужен)

Dita 1,898, 12:08 E Publikuar në Belarus Hungaria nga shevazt
Всем привет
Сейчас время скидок на тренировочные центры.


Советую всем игрокам кто еще не сделал апгрейда своих тренек сделать это как можно быстрееЕсли у вас уже все улучшено по максимуму тогда ждем скидки на тренировочные контракты чтобе прокачать свою силу и стать сильним бойцом еБеларуси чтоб Бацька мог тобой гордится!!!

няшка)
 

Komentet

Crocodile Gena
Crocodile Gena Dita 1,898, 21:12

V

Zveroboy152
Zveroboy152 Dita 1,898, 22:33

Батька Махно, что ли?

shevazt
shevazt Dita 1,899, 00:10

хах:)

Baba Jagodka
Baba Jagodka Dita 1,899, 00:55

Даа, такая няшка тебе вдует...

Pan KirioS
Pan KirioS Dita 1,899, 16:53

У этой няшачки -какая та странная ряшачка )

Kobby88
Kobby88 Dita 1,899, 21:52

V

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.