Ambienti on/off

Join the new world

 

Събиране на средства за раздаване

Dita 1,889, 08:39 E Publikuar në Bulgaria Kili nga SheildBG

Здравейте , ще събирам средства с ваша помощ за подпомагане на младите.
От вас се иска само да ми пратите пари , злато , танкове или храна.Всички средства дадени ми от вас ще ги опиша по-долу в статията.Селд като съберем достатъчно средства ще започне и раздаването 🙂

А сега само вотвайте и шаутвайте статията , за да я видят повече хора

Дарители;
BGHugOBosS-1000 хляба к1

Ziezius-1 танк к7

 

Komentet

BGHugOBosS
BGHugOBosS Dita 1,889, 08:46

3 Вот + Шаут ====> Успешно премхвърли1000 до SheildBG. 🙂

LeeZza
LeeZza Dita 1,890, 02:15

9/s old

dia761
dia761 Dita 1,890, 08:57

зизеус дето ти е пратил танка си е за теб , той е от рраздаване , иначе браво за инициативата!
о7

SheildBG
SheildBG Dita 1,890, 10:28

Знам , че е за мен , но не ми трябва и реших да го опиша 🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.