Ambienti on/off

Join the new world

 

[МзО]Представување Тим и Агенда

Dita 1,846, 06:20 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga Ministerstvo za Odbrana
ЗДРАВО МАКЕДОНИЈО, ЗДРАВО НАРОДЕ МАКЕДОНСКИ!!!

Пед се горд сум што ќе водам една ваква армија, една Фаланга што гази и ќе гази се пред себе!

Најпрвин се извинувам што малку доцниме со статијата меѓутоа имавме доста обврски деновиве, околу договори и планови за работа.
Во меѓувреме им освоивме регион на Ружните така да тоа беше тактички потег од наша страна со добра соработка со Бугарскиот МоД и нивниот Претседател, со кои им го одвлековме вниманието на повеќе страни и ви фативме во тесно што би се рекло. Се обидуваме на сите страни да придобиеме сојузници, Пријатели треба да ствараме, а не да ги губиме...

За нашите планови и напади ќе видете секогаш известуавни навреме за да бидеме спремни секогаш АГРЕСИВНО да ги започнуваме битките со многу рутина и самодоверба!

За подобра координадија и правилно искористување на штетата одлучивме да направиме групна порака.

За координација на битките ќе го направиме следново:
-Групна порака во која ќе бидат сите комадири на единици во еМакедонија
-Секојдневно во таа порака ќе им биде доставана листа со приоритетни битки и планот за работа (кој истиот ќе ви стои на топик на вашите канали)
-Известување на нападите и ударите секогаш навремено
Како и многу други работи како и предлози од наша и нивна страна се разбира (секој предлог е добредојден со цел за поуспешна работа)

Со тоа толку, а сега да ви го претставам мојот тим составен од вредни,активни и пред се поверливи личности во кои имам потполна доверва ВО СЕКОЈ ОД НИВ и исто така одлична соработка со истите.

Министер:
KocoskiMKD
(ЈАС, што да ви кажам, добро ја разбирам функцијата, активност на каналите, консултација со Претседателката, се трудам да стварам нови пријателства во полза на нашата држава и ај да не се фалам 😛)

Заменици:

Davorsk8
Chazzspaz
Tolepasa
(тоа се луѓето кои ми даваат предлози и ми помагаат во работата)

Помошници:

Acezuti
Taso Bombata
Efilijo II
Aexil Kong Junior
Trte T
Apocalipse MNA
JaneAsterix
PUKNIUMRI
Krismaster7
(повеќето од нив ги знаете, ги почитувам како и сите други и секој од нив наизменично ќе добие шанса да се покаже... ДА ДЕЛИ ТЕНКОВИ ДЕ 😃 )

За крај едно благодарение до нашата претседателка која им даде шанса на многумина кои изразија желба за да помагаат во работата не само во МоД тимот туку и на сите потребни позиции (и обезбедување имаме, затоа пазете што правите 😃 )

Да Живее МАКЕДОНИЈА! о/
 

Komentet

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.