Ambienti on/off

Join the new world

 

Ο ΤΣΑΡΟΣ

Dita 1,845, 14:24 E Publikuar në Greece Greqia nga wintax

Ήταν ετοιμοθάνατος ο τσάρος και κάλεσε τους τρεις γιους του για να τους πει ποιος θα γίνει τσάρος στην θέση του. Τους λέει όποιος κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα στον ίδιο χρόνο θα γίνει τσάρος.

Πάει ο Ιβάν παίρνει την Αστραπή, τρέχει τρέχει τρέχει, κάνει 20 χλμ.

Πάει ο Ιγκόρ παίρνει τον Ανεμοστρόβιλο, τρέχει τρέχει τρέχει, κάνει 30 χλμ.

Πάει τέλος ο Γιόχαν παίρνει την Μαύρη Καλλονή, τρέχει τρέχει τρέχει, κάνει 40 χλμ.

-Τέλεια είμαι ο τσάρος !!, σκέφτεται

Ξαφνικά βλέπει 2 πρεζόνια στο δρόμο... "Που να σταματήσω τώρα.. Εγώ είμαι ο τσάρος!" Οπότε Μ Π Α Μ!!!! Τα σκοτώνει τα πρεζόνια..

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας?
Με ένα τσάρο 2 πρεζόνια..!

 

Komentet

Ilias the Greek
Ilias the Greek Dita 1,846, 01:54

xaxaaxaxa

A V C Khalifa
A V C Khalifa Dita 1,846, 02:45

o/

d 23
d 23 Dita 1,846, 05:03

SUB for SUB

sub 51
vote 15

http://www.erepublik.com/en/newspaper/strela-d23-285040/1

Media Mogul Medal Project 5

Pyrros of Epirus
Pyrros of Epirus Dita 1,848, 12:16

lol

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.