Ambienti on/off

Join the new world

 

派包派包

Dita 1,844, 22:29 E Publikuar në China Kina nga roogle

tnnd, 今天差点撞死个人,派包除晦气

看看家底还有1千坦克, 留下V数,每人5个,水木双份。
派完为止

 

Komentet

Biwater
Biwater Dita 1,844, 22:29

v2 謝謝

kiss_mmx
kiss_mmx Dita 1,844, 22:29

v1 要黑幕!!!!

solonkwok
solonkwok Dita 1,844, 22:30

v3

Master_luck
Master_luck Dita 1,844, 22:31

V4 撞傷了嗎?

roogle
roogle Dita 1,844, 22:35

没碰着, 擦着很近过去了。
高速上迎着太阳, 那傻逼在桥下阴影里骑自行车要过路
我根本看他不到
吓死我了

lawsherman
lawsherman Dita 1,844, 22:35

v5 水木双份

Liouspasia
Liouspasia Dita 1,844, 22:36

V6 沒事就好

Quinton226
Quinton226 Dita 1,844, 22:37

V7 謝過!!

TDG221
TDG221 Dita 1,844, 22:39

v8 水木

JingYuxIn
JingYuxIn Dita 1,844, 22:40

v9

bilibli
bilibli Dita 1,844, 22:45

v10 水木

jia ren
jia ren Dita 1,844, 22:48

v11 謝謝

myexp
myexp Dita 1,844, 22:51

v12 感謝

Polytechnic
Polytechnic Dita 1,844, 22:52

V13

swing in the wind
swing in the wind Dita 1,844, 22:57

v14 感谢派包

cip604
cip604 Dita 1,844, 22:57

v15 謝謝

Refyzd
Refyzd Dita 1,845, 23:02

v
谢谢

Syuki
Syuki Dita 1,845, 23:13

v17 求呀么求坦克

FrankensteinMu
FrankensteinMu Dita 1,845, 23:36

V18 求双份~

ZomHarold
ZomHarold Dita 1,845, 23:39

v19

派坦能洗去衰氣喔

cryst216
cryst216 Dita 1,845, 23:41

v20 水木!

ackmk9
ackmk9 Dita 1,845, 23:42

v21 好人君一生平安~

Circle.Meng
Circle.Meng Dita 1,845, 23:55

v22 谢谢,我水木的

nophotonotalk
nophotonotalk Dita 1,845, 23:56

v23

zwsugar
zwsugar Dita 1,845, 23:57

v24

Aircraft carrier style
Aircraft carrier style Dita 1,845, 00:01

v25

TigerG
TigerG Dita 1,845, 00:02

v27

KochiyaSanae
KochiyaSanae Dita 1,845, 00:02

V26

anatin
anatin Dita 1,845, 00:05

v28

Misaka Sister
Misaka Sister Dita 1,845, 00:07

v29

Awoken Hera
Awoken Hera Dita 1,845, 00:08

v30

gaoshanzhihu
gaoshanzhihu Dita 1,845, 00:10

v31 谢谢~

Fail rex
Fail rex Dita 1,845, 00:13

v32

jehoahaz.lee.chunwah
jehoahaz.lee.chunwah Dita 1,845, 00:23

V34
撸过

SyD3210
SyD3210 Dita 1,845, 00:24

v35

aR Wai
aR Wai Dita 1,845, 00:25

v36 s182

Chengyu Zlatan Tu
Chengyu Zlatan Tu Dita 1,845, 00:33

v38,多谢

eMerlion
eMerlion Dita 1,845, 00:33

V37 开车要小心啊

pyaler
pyaler Dita 1,845, 00:35

V40

GarfieldBoy
GarfieldBoy Dita 1,845, 00:35

v41

emonavi
emonavi Dita 1,845, 00:38

V42水木

Jet Li Zhang
Jet Li Zhang Dita 1,845, 00:51

v43 安全驾驶 !

Phill1987
Phill1987 Dita 1,845, 00:53

v44 水木求黑幕。。另,减速慢行,安全第一~~~

Zhong Guoren
Zhong Guoren Dita 1,845, 01:01

V45 水木,谢谢

abcisme
abcisme Dita 1,845, 01:03

V46 S183

Megurine.Luka
Megurine.Luka Dita 1,845, 01:06

V47 0v0

HouTaiLaoBan
HouTaiLaoBan Dita 1,845, 01:09

v49 @。@

qoois38
qoois38 Dita 1,845, 01:09

V48
沒事就好

knight1022
knight1022 Dita 1,845, 01:10

V50
楼主下次小心啊~

fengtiaoyushun
fengtiaoyushun Dita 1,845, 01:12

v51

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.