Ambienti on/off

Join the new world

 

【乾坤大挪移】廣東

Dita 1,837, 23:38 E Publikuar në China Kina nga Silent ion

因為

混參加獎的

 

Komentet

bigcat.chen
bigcat.chen Dita 1,837, 00:14

这个好~

sagaWF
sagaWF Dita 1,837, 01:21

这个好吃~

calpamomo
calpamomo Dita 1,837, 05:28

我不小心笑了

HKG5sentsp
HKG5sentsp Dita 1,854, 03:22

笑左

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.