Ambienti on/off

Join the new world

 

【乾坤大挪移】重庆

Dita 1,837, 23:11 E Publikuar në China Kina nga bigcat.chen

原因1:在最里面,需要深喉深入总之需要很大功夫才能到达
原因2:有很多基佬?!和很多好基友。
原因3:有火锅
原因4:有很多妹子(熟女?loli?黑丝各种?【这条应该排第一】)
原因5:面积看起来不大
原因6:都喜欢搞个锤子!

 

Komentet

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.