Ambienti on/off

Join the new world

 

【三周年生日】派包

Dita 1,830, 05:36 E Publikuar në China Koreja e Veriut nga FrankensteinMu

三击中,极懒,庆祝生日,派包,补充一下卖掉的无数节操。。。

贴三个图混了个cp章,做的烂有没被喷死 😁
其他章好少,穷人求包养 T_T

废话少说,派包

1-10v:每人5g

11-50v:每人10Q7坦克

其他:每人50cny吧

慢慢发,不要急。。。

ps.下线双倍!不过我没有活的下线。。。

 

Komentet

FrankensteinMu
FrankensteinMu Dita 1,830, 05:38

自己沙发。。。

jehoahaz.lee.chunwah
jehoahaz.lee.chunwah Dita 1,830, 05:40

V3
恭喜

Van Hideyoshi
Van Hideyoshi Dita 1,830, 05:40

V4 求黑幕

KumaNekoUsagi
KumaNekoUsagi Dita 1,830, 05:40

V5 恭喜

jia ren
jia ren Dita 1,830, 05:41

v6 恭喜恭喜

Congmingkeaiyoujiecao
Congmingkeaiyoujiecao Dita 1,830, 05:42

V7~ 恭喜

TDG221
TDG221 Dita 1,830, 05:43

v9恭喜

PPP4054028
PPP4054028 Dita 1,830, 05:43

v1 路過圍觀老妖,時機真剛好~三周年真難得! 祝e生日快樂~

Real sun.China
Real sun.China Dita 1,830, 05:43

V8 恭喜恭喜~

harrykewell
harrykewell Dita 1,830, 05:44

V10, con

Seven Tang
Seven Tang Dita 1,830, 05:47

v11 恭喜恭喜~

aR Wai
aR Wai Dita 1,830, 05:49

V12 S201恭喜!

GarfieldBoy
GarfieldBoy Dita 1,830, 05:49

v13 GX~

Megurine.Luka
Megurine.Luka Dita 1,830, 05:55

V14 来晚了 T T

Godbird
Godbird Dita 1,830, 05:57

V15 YA

y2u82t2doTW3ua0ic09
y2u82t2doTW3ua0ic09 Dita 1,830, 05:59

V16

CyrIsss
CyrIsss Dita 1,830, 05:59

v17 5G飛過~~~ 恭喜~~~~~~~

Jet Li Zhang
Jet Li Zhang Dita 1,830, 06:00

v18 e生日快乐!

rigel7
rigel7 Dita 1,830, 06:13

v19 生e快樂

Auntie hihi
Auntie hihi Dita 1,830, 06:31

v20 e生日快樂

solonkwok
solonkwok Dita 1,830, 06:33

v21

aragonaragon
aragonaragon Dita 1,830, 06:34

v22 恭喜木老板 生日快乐~

REPUBLIKBoy
REPUBLIKBoy Dita 1,830, 06:41

V23

Miss Okashi
Miss Okashi Dita 1,830, 06:41

v24

boscopong
boscopong Dita 1,830, 06:42

V24

Robert Tornado
Robert Tornado Dita 1,830, 06:47

v26 生e快樂

myexp
myexp Dita 1,830, 06:49

v27 感謝

Dark Flame Master
Dark Flame Master Dita 1,830, 06:50

V28

eMerlion
eMerlion Dita 1,830, 07:02

V29 阿木好久不见:)

makeface2
makeface2 Dita 1,830, 07:09

v30

Shopping Deng
Shopping Deng Dita 1,830, 07:10

v31

cip604
cip604 Dita 1,830, 07:12

v32 生日快樂

nophotonotalk
nophotonotalk Dita 1,830, 07:12

v 33 阿木三年啦!!!!

ppp2000
ppp2000 Dita 1,830, 07:23

v34

DONGREGUA
DONGREGUA Dita 1,830, 07:28

v35

kenchan1010
kenchan1010 Dita 1,830, 07:47

v36 恭喜

KochiyaSanae
KochiyaSanae Dita 1,830, 07:55

V37 恭喜生日快乐

ChaiSiMing
ChaiSiMing Dita 1,830, 08:01

V38 3岁快乐~~~

CK Sum
CK Sum Dita 1,830, 08:06

V39 恭喜

abcisme
abcisme Dita 1,830, 08:14

V41 S202
恭喜~~

ling star
ling star Dita 1,830, 08:19

V42恭喜啊

yjdbw
yjdbw Dita 1,830, 08:22

V43 恭喜 快乐

K.S.LYON
K.S.LYON Dita 1,830, 08:23

V44生日快樂~!

Kurimu
Kurimu Dita 1,830, 08:24

v45恭喜0 0

M4Tank
M4Tank Dita 1,830, 08:24

V46
恭喜喔0.0

Master_luck
Master_luck Dita 1,830, 08:31

v48 差一個章

Liouspasia
Liouspasia Dita 1,830, 08:37

v49恭喜

yiner122
yiner122 Dita 1,830, 08:40

V50恭喜啊~

zwsugar
zwsugar Dita 1,830, 08:45

v51

Josh Ye
Josh Ye Dita 1,830, 09:02

V52
恭喜~
只差一点点啊……

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.