Ambienti on/off

Join the new world

 

Мотивирует

Dita 1,828, 13:38 E Publikuar në Russia Rusia nga s.t.g
Чо вылупился, Кайзер сраный, ББ уже давай!
 

Komentet

Sasha Nikitchenko
Sasha Nikitchenko Dita 1,828, 14:20

хм, говорят, питомцы похожи на своих содержателей))

Mulvus
Mulvus Dita 1,828, 14:47

после чего изодрал все презервативы в доме

Irusik
Irusik Dita 1,828, 17:09

теперь тут будет "Бложик котика" ))

Kentavr
Kentavr Dita 1,828, 21:36

какого ещё котика. Котан самый что ни на есть котанистый.

ScayTrase
ScayTrase Dita 1,828, 21:38

По-моему, кот прессует яблоки.

chugaystyr
chugaystyr Dita 1,828, 22:21

Скорее всего личные яблоки уже отпрессованы, поэтому прессует американские.

Arar Baker
Arar Baker Dita 1,829, 23:05

Котега в президенты же!

RussianSpirit
RussianSpirit Dita 1,829, 23:45

КотЭ какойто плешивенький.... не гут

ScayTrase
ScayTrase Dita 1,829, 01:13

какойто плешивенький..
_________
чувак, это уши.

simust2
simust2 Dita 1,829, 01:31

Норм кошанский.

RussianSpirit
RussianSpirit Dita 1,829, 02:20

Даёшь пуФФыстого!!

Kirill Volkov
Kirill Volkov Dita 1,829, 04:11

Даешь ББ!

Shavash
Shavash Dita 1,829, 11:25

на этом ознакомление с текущей программой президента окончено

0leksa Dovbush
0leksa Dovbush Dita 1,830, 13:06

http://www.erepublik.com/en/article/message-from-the-president-of-bulgaria-ru-en--2162507/1/20
Message from the President of еBulgaria for russian

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.