Ambienti on/off

Join the new world

 

[외교부 알림] 대한민국 여러분들께 알려드립니다.

Dita 1,828, 23:59 E Publikuar në South Korea Korea e Jugut nga KOR_Sohn

사진은 국방부
국방부?는 아니고 현직 MoFA로 있는 손입니다.
irc에서 닥달끝에 오늘 대만MoFA DogmaLuna와 경남,경북 땅 반환에 관하여 이야기를 끝마쳤습니다.

내용은 간단합니다.

day 1828일중 현재 일본-대만 RW전이 종료된후에 아무때나 경북이나 경남 둘중에 한곳에 RW를 열어서 땅 찾기로 했습니다. 대만측에서도 기사내달라고 부탁도 해놨습니다.

주의하실점!
1. 일본-대만 RW 종료전에 안열리게 조심해주세요.(미리 서폿금지)
2. 선착순이겠지만 우리나라분들이 RW메달 받을수있게 외국애들한테는 얘기해주지마세요~ㅋ
3. 아 참고로 경북을 먼저 얻어야 충북이랑 땅이 이어져있어서 보너스 받을수있어요.
(경남 먼저 찾아도 땅 안이어져있어서 보너스 못받음요)

P.S. If you are foreigner and expected girl pics, click the link below(next article)
Suzi Special (Girl pic)
 

Komentet

binhiro
binhiro Dita 1,828, 06:48

이놈에 손가락이 문제지 ㅡㅡ 눌러버렸네

KOR_Sohn
KOR_Sohn Dita 1,828, 07:38

@binhiro / 괜찮아요 계획이 바껴서.. 배틀오더 기사 참조해주세요 ㅎㅎ

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.