Ambienti on/off

Join the new world

 

מבצע עמוד ענן

Dita 1,825, 09:01 E Publikuar në Israel Izraeli nga Golan.Bi

לכל מי שלא מאמין בהצלחת המבצע או פוחד ממה שעלול לקרות,תראו את זה
תמונה אחת באמת שווה 1000 מילים
היירוטים של כיפת ברזל השאירו שובל עשן בצורת מגן דוד .. יש מי ששומר עלינו 🙂

 

Komentet

GAVASH
GAVASH Dita 1,825, 09:35

אחי זה פוטושופ..

Golan.Bi
Golan.Bi Dita 1,825, 10:00

כל אחד מאמין למה שהוא רוצה...
לא אמרתי שזה אמיתי או לא...

ziv214123
ziv214123 Dita 1,827, 23:17

זה כת השטן לא מגן דוד חחח

AnrechyTimoty
AnrechyTimoty Dita 1,827, 03:36

לא רואים פה כלום ושוב אנשים לא מקשיבים להוראות להיכנס למקלטים או למרחב מוגן כשיש אזעדה

DavidBg
DavidBg Dita 1,829, 06:30

VOTE 😃

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.