Ambienti on/off

Join the new world

 

[你懂的]小嫖出关了~哦也~

Dita 1,772, 00:12 E Publikuar në China Kina nga ChrisPEK

大家好,非SC的伪新人ChrisPEK结束了无聊的闭关生涯,现在出关了

还有2700经验可以挥霍,嗯嗯~ 目标是再打26个BH

祈求不撞不碾,嗯嗯~

 

Komentet

liewan012
liewan012 Dita 1,772, 00:18

祝福小PK各种撞升级BBT党..

eCrazylion
eCrazylion Dita 1,772, 00:43

V

HKGgodblessme
HKGgodblessme Dita 1,772, 00:49

v6

HoneyB
HoneyB Dita 1,772, 02:16

祝福小PK各种撞升级BBT党

thewey
thewey Dita 1,772, 04:39

V

Real sun.China
Real sun.China Dita 1,772, 07:53

祝福小PK各种撞升级BBT党

Schisandra
Schisandra Dita 1,772, 13:37

v32 你懂的

xtt1230
xtt1230 Dita 1,777, 04:49

祝福小PK各种撞升级BBT党.

明天去NE场打到D4吧

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.