Ambienti on/off

Join the new world

 

[夏日炎炎]冷...好冷...

Dita 1,708, 22:30 E Publikuar në China Kina nga ChrisPEK

那啥,我是非SC的伪新人小嫖...咳咳,骗活动奖金来的...这个夏天很是艹蛋,首先,erep被河蟹了...然后,作为华丽丽的暑期档,连个踏玛像样的电影都没有啊...
约妹子都没事干没电影看...然后,上礼拜据说小嫖老家还被水淹了,听说死了37个人...这礼拜还有台风访问,深圳人民受苦了...另外,小嫖的座驾死活是得去做保养了,发动机的声音现在好诡异...
(无图无真相)


不过很开心地第一次blackmail成功总之,这个夏天,小嫖很闲,很是开心...最后,晒下现在的妹子...

 

Komentet

aeaeflower
aeaeflower Dita 1,708, 22:35

v

ZY1524
ZY1524 Dita 1,709, 00:32

。。。

gongpoyi
gongpoyi Dita 1,709, 19:31

把妹子都贡献出来拉票了么。。。

挺好看的,至少比我好看。。。

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.