Ambienti on/off

Join the new world

 

[总统报纸 #04] 小号举报状态 和 新年派包

Dita 1,902, 00:47 E Publikuar në China Kina nga Atracurium因为是新年,特别在此派包。 EC, NK 和 ROC 玩家欢迎参加。 请留下你的 V 数目。

Atracurium
 

Komentet

Kris Tine
Kris Tine Dita 1,902, 00:47

v2 SF~~

Atracurium
Atracurium Dita 1,902, 00:48

v1

K9000K
K9000K Dita 1,902, 00:49

v3 必须抢

Chengyu Zlatan Tu
Chengyu Zlatan Tu Dita 1,902, 00:49

v4

justyouknowwhy
justyouknowwhy Dita 1,902, 00:49

V5

JACK.LEE
JACK.LEE Dita 1,902, 00:49

v7

cryst216
cryst216 Dita 1,902, 00:49

v6 火钳刘明

SC.2066
SC.2066 Dita 1,902, 00:50

V8

GarfieldBoy
GarfieldBoy Dita 1,902, 00:50

v9 祝各位新年快乐

chinesestp
chinesestp Dita 1,902, 00:51

V11,前排,加菲是基佬

boscopong
boscopong Dita 1,902, 00:51

v10 純為派包

Bloody hands
Bloody hands Dita 1,902, 00:51

V15
新年快樂

justforathena
justforathena Dita 1,902, 00:51

v16~~

ackmk9
ackmk9 Dita 1,902, 00:52

v18 新年快乐!

kiss_mmx
kiss_mmx Dita 1,902, 00:52

v13

OAQ753951
OAQ753951 Dita 1,902, 00:53

V19 新年快樂~~ 030/

Dr IQ
Dr IQ Dita 1,902, 00:53

v21

shayumin
shayumin Dita 1,902, 00:53

V20

Blue.S
Blue.S Dita 1,902, 00:54

V25
0ω0

lovecatlove
lovecatlove Dita 1,902, 00:54

v24 新年快乐

ABDOOK
ABDOOK Dita 1,902, 00:54

V26

hotren1977rb
hotren1977rb Dita 1,902, 00:54

v28 新年快乐

thewey
thewey Dita 1,902, 00:54

V29

vincenty0628
vincenty0628 Dita 1,902, 00:55

v30 新年快樂呀~

Megurine.Luka
Megurine.Luka Dita 1,902, 00:55

V22 0.0

myexp
myexp Dita 1,902, 00:55

v31 新年快樂

MoleeA
MoleeA Dita 1,902, 00:56

V34

ZGHikaru
ZGHikaru Dita 1,902, 00:56

V33 新年快樂~

Alastair wolf
Alastair wolf Dita 1,902, 00:56

V27 新年快樂!!

Let Bullet Fly
Let Bullet Fly Dita 1,902, 00:57

V35
新年快樂

lawsherman
lawsherman Dita 1,902, 00:57

v36

efni
efni Dita 1,902, 00:57

v38

Van Hideyoshi
Van Hideyoshi Dita 1,902, 00:57

V39

jjQoo
jjQoo Dita 1,902, 00:58

V40
之前舉報失敗有點灰心

KumaNekoUsagi
KumaNekoUsagi Dita 1,902, 00:58

V43

csnes4208
csnes4208 Dita 1,902, 00:58

V42 新年快樂

janney
janney Dita 1,902, 00:58

v44 新春快乐

Klaith
Klaith Dita 1,902, 00:58

v41

hin0815
hin0815 Dita 1,902, 01:00

v46

Bright8212
Bright8212 Dita 1,902, 01:00

v47

Aching
Aching Dita 1,902, 01:00

V49

Ddfish
Ddfish Dita 1,902, 01:01

v50

mymomcallmewashdish
mymomcallmewashdish Dita 1,902, 01:01

v53

Concealment
Concealment Dita 1,902, 01:01

V52 (ಠ_ಠ)

wo ker ker
wo ker ker Dita 1,902, 01:01

V51

Shiki.N
Shiki.N Dita 1,902, 01:02

V55 小號必須抓

peopleHK
peopleHK Dita 1,902, 01:05

v56

eMerlion
eMerlion Dita 1,902, 01:05

V59 85真辛苦

windshadow
windshadow Dita 1,902, 01:06

V60 恭喜發財 麵包拿來

AforApple
AforApple Dita 1,902, 01:06

V61

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.