Ambienti on/off

Join the new world

 

[总统报纸 #02] 内阁名单、国家论坛、大群 | Cabinet Listing

Dita 1,911, 12:50 E Publikuar në China Kina nga Atracurium一直想做那样的内阁介绍只是没找到和我心意的歌曲、但是今天凑巧找到了。😃
Atracurium
 

Komentet

Frojla
Frojla Dita 1,911, 12:56

qin 😘

TDG221
TDG221 Dita 1,912, 04:09

插个队

smartedboy
smartedboy Dita 1,912, 06:16

不科学啊,还可以这样插队的

DONGREGUA
DONGREGUA Dita 1,911, 12:56

影片不錯~~

V~

turturica
turturica Dita 1,911, 13:04

o/
v

Linzx
Linzx Dita 1,911, 13:04

[哔~~]讨论区,[哔~~]通告和聊天室。

alzena
alzena Dita 1,911, 13:16

o/

PTTwayne206
PTTwayne206 Dita 1,911, 13:21

V

Congmingkeaiyoujiecao
Congmingkeaiyoujiecao Dita 1,911, 14:04

视频太赞啦!

Sae Sama Dita 1,911, 14:57

Komenti u fshi

Alantte
Alantte Dita 1,911, 14:32

不错,顶。

MirceaDrac
MirceaDrac Dita 1,911, 14:37

Nice presentation! o7

Blue.S
Blue.S Dita 1,911, 14:41

85你到底是花了多少时间在erep。。。。

Atracurium
Atracurium Dita 1,911, 20:06

🙂 不会很多。

Blue.S
Blue.S Dita 1,911, 21:25

大约18小时?

Atracurium
Atracurium Dita 1,912, 23:54

必然不是。 因为我还要上班 吃饭 睡着 运动 看杂志 休息

wowxiaoxi
wowxiaoxi Dita 1,912, 09:06

居然不安排时间交党费!

Sae Sama
Sae Sama Dita 1,911, 14:54

这视频没问题么?

GOURRYNSX
GOURRYNSX Dita 1,911, 14:58

O_OP

GOURRYNSX
GOURRYNSX Dita 1,911, 14:58

O_OP

GOURRYNSX
GOURRYNSX Dita 1,911, 14:58

O_OP

SC.2066
SC.2066 Dita 1,911, 17:36

O_OP

PTTwayne206
PTTwayne206 Dita 1,911, 22:26

O_OP

DFLL
DFLL Dita 1,911, 22:55

O_OP

evillolicon
evillolicon Dita 1,912, 04:42

O_OP

JohnnyC.DeppII
JohnnyC.DeppII Dita 1,911, 15:16

v24

smartedboy
smartedboy Dita 1,911, 15:39

这视频真赞,用什么软件做的呢

evillolicon
evillolicon Dita 1,912, 04:42

AE, Aftereffect

K9000K
K9000K Dita 1,911, 16:52

泥马进不去,注册不了啊

Atracurium
Atracurium Dita 1,911, 20:15

帮你在论坛设立户口了

K9000K
K9000K Dita 1,912, 23:46

谢谢85,辛苦老

SC.2066
SC.2066 Dita 1,911, 17:38

必須V

Xenon Ng
Xenon Ng Dita 1,911, 18:23

好強大

SmaKit
SmaKit Dita 1,911, 19:01

voted

harrykewell
harrykewell Dita 1,911, 19:18

报纸也改版了?

JACK.LEE
JACK.LEE Dita 1,911, 19:39

V

harrykewell
harrykewell Dita 1,911, 19:46

是ellie goulding 的声音?是什么歌?

Atracurium
Atracurium Dita 1,911, 20:02

Handing On 🙂

Refyzd
Refyzd Dita 1,911, 19:47

嗯,评论区也改了

Robert Tornado
Robert Tornado Dita 1,911, 19:57

ec又強大了

Olivier Lenheim
Olivier Lenheim Dita 1,911, 20:15

V58 囧统好强大( ⊙ o ⊙ )

GHOSTMO
GHOSTMO Dita 1,911, 21:04

v64 打醬油的路過

VLKR
VLKR Dita 1,911, 21:49

V74

VLKR
VLKR Dita 1,911, 21:49

V>C

VLKR
VLKR Dita 1,911, 21:49

C>V

Program error
Program error Dita 1,911, 21:52

v77 囧统果真玩不坏~

kyuu bee
kyuu bee Dita 1,911, 22:08

哇 才发现 报纸改版了啊

Master_luck
Master_luck Dita 1,911, 22:22

美工圖比無頭雞好一百倍

Peter HT
Peter HT Dita 1,912, 23:16

85 讚!!

ppp2000
ppp2000 Dita 1,912, 00:16

v 一個
囧统很有heart

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.