Ambienti on/off

Join the new world

 

[总统报纸 #02] 内阁名单 | Cabinet Listing (分国库)

Dita 1,846, 11:01 E Publikuar në China Kina nga Atracurium
 

Komentet

Kris Tine
Kris Tine Dita 1,846, 11:08

V1, 我們是機器人大國!!

Atracurium
Atracurium Dita 1,846, 11:09

V2,“我们是机器人大国!”

Chokoyo
Chokoyo Dita 1,846, 11:12

V3,“我们是机器人大国!”

Atracurium
Atracurium Dita 1,846, 11:12

发现font 14 都叫小。。

turturica
turturica Dita 1,846, 11:13

v
: )

ZY1524
ZY1524 Dita 1,846, 11:15

v6 "我们是机器人大国!"

jjQoo
jjQoo Dita 1,846, 11:17

V7,"我们是机器人大国!"

solonkwok
solonkwok Dita 1,846, 11:19

v10 “我们是机器人大国!”

solonkwok
solonkwok Dita 1,846, 11:20

报名信息部长,不知道是否符合条件

BogdanDrac
BogdanDrac Dita 1,846, 11:32

o7

zwsugar
zwsugar Dita 1,846, 11:32

v13 “我们是机器人大国!”

DiMlTRiS
DiMlTRiS Dita 1,846, 11:34

voted

o7

roytse
roytse Dita 1,846, 11:35

我們是機器人大國
v16

Kaiay
Kaiay Dita 1,846, 11:37

V17 我們是機器人大國!!

Let Bullet Fly
Let Bullet Fly Dita 1,846, 11:38

V21
我們是機器人大國

Linzx
Linzx Dita 1,846, 11:38

v19 我們是blitzcrank大國!!

PTTwayne206
PTTwayne206 Dita 1,846, 11:45

V22
我們是機器人大國!!

eReclublik
eReclublik Dita 1,846, 11:47

V23, 我們是機器人大國

TigerG
TigerG Dita 1,846, 12:06

v25
我们是机器人大国!!!

Bloody hands
Bloody hands Dita 1,846, 12:17

V27
我們是機器人大國

MicahChi
MicahChi Dita 1,846, 12:20

V28
我們是機器人大國

KochiyaSanae
KochiyaSanae Dita 1,846, 12:26

V29
我们是机器人大国!

APOCALYPSE WAR
APOCALYPSE WAR Dita 1,846, 12:37

V31 “我們是機器人大國!”

fred4418
fred4418 Dita 1,846, 12:42

V33 我们是机器人大国!

HKAB2012
HKAB2012 Dita 1,846, 12:49

V34 我們是機器人大國 !

Chise E Tamai
Chise E Tamai Dita 1,846, 12:57

V35 我们是机器人大国...囧

PsyLai
PsyLai Dita 1,846, 13:11

V37, 我們是機器人大國!!

mikemike1111
mikemike1111 Dita 1,846, 13:20

V38 我們是機器人大國

Sae Sama
Sae Sama Dita 1,846, 13:23

V39 我們是機器人大國

jeffreyching
jeffreyching Dita 1,846, 13:33

V40, 我們是機器人大國

Schisandra
Schisandra Dita 1,846, 13:50

v41, 我们是机器人大国!
明显不真实……

TDG221
TDG221 Dita 1,846, 14:06

v42,我们是机器人大国

linghan wang
linghan wang Dita 1,846, 14:10

v43 “我们是机器人大国!”

Alhazard
Alhazard Dita 1,846, 14:47

V45 我们是机器人大国!

CK Sum
CK Sum Dita 1,846, 15:01

V46 我們是機器人大國 !

werwer2004
werwer2004 Dita 1,846, 15:06

V47
我們是機器人大國 !
給我多點錢買潤滑油呀。。。

GOURRYNSX
GOURRYNSX Dita 1,846, 15:12

V48,"我们是机器人大国!"

KARLLUI
KARLLUI Dita 1,846, 15:15

v49,我们是机器人大国!

Congmingkeaiyoujiecao
Congmingkeaiyoujiecao Dita 1,846, 15:22

V49,“我们是机器人大国!”

P.S.楼上跟我当年一样,手打V没点Vote....
P.S.2 : 雞叮是抢沙发机器..

Program error
Program error Dita 1,846, 15:27

v50,我们是机器人大国!
鸡丁姐呢,被玩坏了吗?

Chengyu Zlatan Tu
Chengyu Zlatan Tu Dita 1,846, 15:40

v51,我们是机器人大国!

JACK.LEE
JACK.LEE Dita 1,846, 15:43

v52, 我们是机器人大国!

CyrIsss
CyrIsss Dita 1,846, 15:46

v53 我們是機器人大國!

ppp2000
ppp2000 Dita 1,846, 15:50

v54 ,“我们是机器人大国!”

PAUL LAU
PAUL LAU Dita 1,846, 16:14

V55,“我们是机器人大国!” 多謝總統先生

wisicn
wisicn Dita 1,846, 16:16

V56 我们是机器人大国!

Real sun.China
Real sun.China Dita 1,846, 16:20

V57 我们是机器人大国!

xiong zi qin
xiong zi qin Dita 1,846, 16:26

v58"我们是机器人大国!"

ZomHarold
ZomHarold Dita 1,846, 16:32

v59 我們是機器人大國...吧

swing in the wind
swing in the wind Dita 1,846, 16:37

v60 我们是机器人大国!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.