Okolje ON/OFF

МАКЕДОНИЈА НЕ ЗАБОРАВА !!

67 Dan 2,090, 04:02 Published in Japan Japan Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

100 години од историската неправда врз Македонскиот народ! На денешен ден, 10.08.1913-та година во Букурешт е потпишан мировен договор, со важност од 100 години, со кој Историскиот регион Македонија е поделен помеѓу соседите на Македонија. "Колачот"

preberi več »