Okolje ON/OFF

2 Години ДЕМОНС - Слики !

85 Dan 1,951, 03:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Да не должам многу, ова е за сите кои не дојдоа 😃

Ако не е проблем вот + суб, сепак сакам да зберам ММ 🙂

Сл 1

Сл 2

Сл 3

preberi več »

Кандидатура за претседател II дел [Crash And Burn]

58 Dan 1,811, 10:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Драги еМакедонци,

Оваа статија е продолжеток на мојата кандидатура. Првиот дел може да го прочитате овде: http://www.erepublik.com/en/article/-i-crash-and-burn--2148058/1/20

Се надевам дека со оваа статија ќе ви доловам дел од целите и … preberi več »

Кандидатура за претседател I дел [Crash And Burn]

77 Dan 1,806, 14:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Најпрво да ви посакам се најдобро на сите кои ќе го прочитате овој вовед во мојата кандидатура и да ви се заблагодарам за посветеното време.

На оваа игра не сум толку долго политички активен колку што се некои од противкандидатите, но тоа воопшто

preberi več »

Амбасадорски Извештај за Германија

4 Dan 1,791, 13:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Здраво на сите. Јаско како амбасадор во Германија накратко ќе се обидам да ви ја доближам оваа земја.

Општи Информации:

Главен Град:Ресурси:
Германија има +

preberi več »

Емпириска анализа на монетарниот пазар [MK]

12 Dan 1,722, 16:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finance in poslovanje Finance in poslovanje

Пред некое време ја читав статијата на Tritius, па решив да ви ја преведам со дозвола на оригиналниот

preberi več »