Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

Весник во кој ќе ги прочитате најновите промени и официјални информации од eRepublik

Излижано-плукнато [МЗИ]

31 Dan 3,351, 13:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analizeПодрав народе.

Во оваа статија сакам да ве информирам за новостите пред се на бојното поле во изминатава недела дена.

Пред да започнам со главната точка на статијата, сакам да ве потсетам за про … preberi več »

Народноослободителни движења [МЗИ]

37 Dan 3,346, 07:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analizeПоздрав народе.

Во последниве недела дена се крена голема прашина, незадоволство, нетрпеливост, тролање, па дури и навреди и закани на лична основа, нешто што многу пати досега сме го виделе и можам … preberi več »

Ред солзи, ред мрсули [МЗИ]

42 Dan 3,343, 07:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analizeПоздрав народе.

Бурна вечер поминавме вчера во режија на Хрватите и сега би сакал да ве информирам како и зошто дојде до сето тоа лудило и жестока војна.

Како започна се?

Ќе објаснам как … preberi več »

Црн петок [МЗИ]

26 Dan 3,293, 05:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analizeПоздрав народе.

Денеска е ден кој сите го очекувавме со нетрпение, знаејќи дека не очекуваат голем број на попусти и изненадувања.Плато во прет … preberi več »

Halloween викенд [МЗИ]

19 Dan 3,265, 11:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analizeДобра ви вечер.

Сакам накратко да ве известам за викендов кој ќе биде во знакот на Halloween.

Настанот ќе трае само овој викенд и ќе имате можност да добиете чоколади кои ќе дваат по 50 енергpreberi več »