Okolje ON/OFF

Help me please :)

8 Dan 2,496, 12:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finance in poslovanje Finance in poslovanje

Please help me and click the circle on this link.
It is very simple. One click!
Thank you for helping me.

preberi več »

GOLD GOLD GOLD!

111 Dan 2,490, 06:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finance in poslovanje Finance in poslovanje

I will give you 0.5 gold if you click the circle on this link : http://www.buxvertise.com/icon.php?i=11322

It is very simple. Just a click!

Comment the number of your click. (ex. click 29)

Thanks.

ПС: Ова е ново кругче така да сите

preberi več »

Доделувам по 2 голд!

0 Dan 2,484, 13:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Доделувам 2 голд на секој што ќе ми направи услуга и ќе се регистрира преку мој линк. Не барам ништо повеќе освен едноставна регистрација за која се потребни 2 минути. Сите заинтересирани нека ми пишат во инбокс!

preberi več »

Предлог за ПРЕТСЕДАТЕЛКА на еМакедонија!

64 Dan 1,371, 07:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

После ова "договрот за мир" со еГрција сватив дека до сега само нашиот ценет Струмјанин бил добаре претседател без никакви грешки.Секој што се кандидирал и што победил на изборите по некое време направил некоја грешка,некоја утка поради

preberi več »

Не штедете кога се работи за Македонија!

17 Dan 1,365, 17:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaПишувам статија после точно 53 дена.Овојпат нема да да ви барам претплати,нема да организирам ММ акции или акции за додавање на пријатели...
Со оваа статија сакам да прене … preberi več »