Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

Official newspaper of the President of eMacedonia

[Boban_M] ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ НАП

19 Dan 3,310, 13:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analizeДобра ви вечер Македонци!

Нема држава во свет освен како нашата каде секој град си има некоја фешта. Празијада, питијада, компиројада, пиволенд, виноскоп,,, само да се слави нешто. Затоа и синоќ … preberi več »

[Boban_M] ВТОРО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ

37 Dan 3,308, 11:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analizeДобра ви вечер Македонци!

Пред неколку дена имавме епска авио битка, каде успешно го одвративме нападот на јужните во источна Македонија, но денес, денес битката ги урна сите рекорди на напраpreberi več »

[Boban_M] ПРВО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ

42 Dan 3,305, 12:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analizeНА 11 ДЕКЕМВРИ !!!

Извинете тоа беше за друга кампања 

Прв ден како претседател и каков ден! Какво огнено крштевање !

Благодарам на сите што се вклучија во денешнава војна. На сите … preberi več »

Последна Претседателска [Лејди]

54 Dan 3,304, 14:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analizeЗдраво Македонијо!


Не дека имаше многу претседателски статии ама оваа е последна од мене.
Вториов месец малку полетаргично го терав, верувам дека сите го сетивте мојот замор.


1. Зpreberi več »

Второ Претседателско Обраќање

40 Dan 3,263, 06:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analizeДобар ден мои Македонци,


Кучињата си лаат, караванот си врви.
Не знам како поинаку да го опишам периодов…


Прво и најбитно: НАПот

Епа нема НАП. Преговаравме претходниот месе … preberi več »