Okolje ON/OFF

Президентско - текуща ситуация.

32 7 dni nazaj Published in Bulgaria Bulgaria Politične debate in analize Politične debate in analizeЗдравейте, Българи.

Последните няколко дни поемахме основната щета на Синдика и Адриатика. Изглежда, че гърците са се прибрали от отпуските си и щетата им се равнява на нашата и тази на Маке … preberi več »

Извънредно Президентско

28 Dan 3,191, 05:38 Published in Bulgaria Bulgaria Politične debate in analize Politične debate in analize


Здравейте, Българи,

Вече втори месец водим непрекъснати военни действия, за което се изисква огромна организация и финанси в така наречения "отпускарски" месец. Вече седмица държим Турция затр … preberi več »

Първата Българска Империя - Встъпителна

43 Dan 3,183, 16:00 Published in Bulgaria Bulgaria Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublikЗдравейте, приятели!

Бих искал да благодаря на всички, които подкрепиха кандидатурата ми. Надявам се да успея да отговоря на очакванията ви и в края на мандата да не съжалявате за избора си. … preberi več »

Финална - Vadisz

48 Dan 3,179, 21:00 Published in Bulgaria Bulgaria Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava


Здравейте ерепубликанци,познати и приятели ,ето че дойде време да напиша финалната за моя мандат статия и няма да крия задоволството с което го правя ;)

На първо място искам да благодаря на всички вас които се раздадохте дpreberi več »

Информационна -междинна

43 Dan 3,168, 04:37 Published in Bulgaria Bulgaria Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaЗдравейте драги сънародници,измина половината мандат и е редно да драсна една статия за ситуацията към момента .
Няма какво да се лъжем факт е ,че загубихме оригиналните си региони и никакви оправдания за пари или кой бил или не не са о … preberi več »