Okolje ON/OFF

AUP and the CP Elections

22 Dan 1,837, 14:14 Published in USA USA Politične debate in analize Politične debate in analize

Hello eAmerica!

On behalf of the Albanian Unity Party , I'd like to clear this up :

As you all may or may not know , the Albanians of AUP came here to eAmerica
to help you fight against the PTOers , to lend you a helping hand as a … preberi več »

AUP - Zgjedhjet presidenciale

16 Dan 1,836, 15:49 Published in USA USA Politične debate in analize Politične debate in analize

Te nderuar vllezer ,

Eshte perfolur shume per zgjedhjet presidenciale ketu ne Amerike , dhe se cilin kandidat duhet ta mbeshtesim ne si parti.

Fillimisht besoj qe te gjithe e dini se ne Shqipetaret ketu kryesisht kemi ardhur per te ndihmuar

preberi več »

Albanian goverment does not support this

77 Dan 1,825, 09:51 Published in USA USA Politične debate in analize Politične debate in analize

Today I saw that an Albanian player called Enkel that is a member of AFA made this proposal :

http://prntscr.com/k0t6u

The Albanian Goverment together with the Albanian Diaspora in USA , DO NOT SUPPORT this proposal.

We also

preberi več »

Albanian Unity Party (AUP)

34 Dan 1,825, 04:30 Published in USA USA Politične debate in analize Politične debate in analize

Dear eAmerica ,

I am writing this article on behalf of every eAlbanian that is part of AUP.

Since the last elections in eAmerica a lot of eAlbanian players migrated to eUSA , to help you 'fight' against the PTOers.

The number of eAlbanians

preberi več »

Per Rilindasi-n

21 Dan 1,809, 18:22 Published in USA USA Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava


Per Rilindasin


Ne artikujt e lojtarit "Rilindasi" eshte perfolur per nje qeveri elitare te krijuar nga nje grup i lojtareve te cilet perndryshe njihen si "TheSimpsons". Ndersa ky i fundit e sheh … preberi več »