Okolje ON/OFF

Pershendetjet e fundit!

56 Dan 1,934, 17:36 Published in Albania Albania Vojaške analize Vojaške analize

Te dashur Qytetare te Shqiperise, bij e bija te Arbrit, nipa te Kastriotit!

Po ju shkruaj shkurtimisht dhe me nxitim ne mungese te kohes si ish-Presidenti i muajit Shkurt per t'ju sqaruar pak ne lidhje me disa gjera qe kane rendesi per … preberi več »

Falemnderit!

125 Dan 1,923, 10:10 Published in Albania Albania Vojaške analize Vojaške analize

Versioni Shqip

Te dashur Qytetare te Shqiperise, bij e bija te Arbrit, nipa te Kastriotit!

Dua t'ju falenderoj nga zemra per sakrificat, mundin, guximin, vrullin, dhe frymen vellazerore qe treguat ne betejen e djeshme ndaj … preberi več »

Kabineti i Qeverise se Shqiperise Etnike per Muajin Shkurt 2013

65 Dan 1,905, 09:38 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize

Te dashur Qytetare te Shqiperise, bij e bija te Arbrit, nipa te Kastriotit!

Falemnderit per respektin dhe besimin qe patet tek une duke me votuar si President te Shqiperise Etnike!

Jam teper i mallengjyer dhe i gezuar njekohesisht qe me … preberi več »

Rrofte Shqiperia Etnike!

61 Dan 1,902, 15:46 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize

Te dashur Qytetarë të Shqiperisë, bij e bija te Arbrit, nipa të Kastriotit!

Uroj që të gëzoni shëndet Ju dhe familjet tuaja. Sic jeni ne dijeni, Lidhja e Arbrit dhe Partia Revolucionare me kane vene para pergjegjesise dhe njekohesisht me kane

preberi več »

Rikthim???

57 Dan 1,900, 16:30 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize

Motra e Vëllezër, miq e shokë, bashkëkombas, Nipa të Kastriotit!

Para pak kohësh u largova nga loja. Arsyet pse i dini e s'po zgjatem. Turqit, pas 500 vite eksperiencë (kështu po e quajmë) me shqiptarët kanë nxjerrë një thënie që sintetizon sipas

preberi več »