Okolje ON/OFF

ПОМОШ 2 [Klimenti]

7 Dan 3,064, 01:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finance in poslovanje Finance in poslovanje

Оваа помош ја барам со истата цел од претходната да соберам пари за ИК ПП ако е можно и БП од претходната донација се собрани околу 180 000цц ајде помогнете за појака Д3

Сите донации ќе бидат запишани на артиклов
You have accepted 3000.00 MKD

preberi več »

Помош [Klimentie]

14 Dan 3,050, 01:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Нема да должам многу
Оваа помош ја барам со цел да бидам активен Д3 елитен играч т.е. да купам IK и PP овој период не успеав да купам пакови дека не бев во состојба но со ваша помош секако би успеал во наредниот период ситацијава се следнава

[

preberi več »

Зa мисијa

25 Dan 2,899, 08:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Ај пo еднo кoментaрче зa мисијaтa, ми здoсaди дa ги гледaм тие глупи мисии
Фaлa oднaпред

preberi več »

Mission/Мисисја

39 Dan 2,479, 10:06 Published in Chile Chile Ukazi bitke Ukazi bitke

Слободно оставете по некој коментар.

Feel free to leave some comment.

Благодарам

Thank you

preberi več »