Okolje ON/OFF

MoD Lajmerim

13 Dan 1,938, 05:30 Published in Albania Albania Ukazi bitke Ukazi bitke

Lajmerim nga Ministria e mbrojtjes qe te mos harxhohen shum arme per kete luft sepse do kemi edhe shum … preberi več »

Thirje nga Qeveria

23 Dan 1,937, 00:40 Published in Albania Albania Ukazi bitke Ukazi bitkeTe gjithe eshqipetareve iu bej thirje qe te mos luftojne kot por te futen ne chat edhe te kordinohen nga qeveria pasi kjo lufte eshte trecerek serioze dmth qe edhe nuk mund te jete … preberi več »

Qeveria per muajin mars

37 Dan 1,936, 03:09 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize


Pershendetje eShqipetar !
Un jam zgjedhur si zedhenes i qeveris per kete muaj . Si fillim i uroj Napoleon 54 mandatin e presidentit . Kjo qeveri do ket disa pika ku do mbeshtetet dhe do … preberi več »

Guvernator Albania Killer 2 (Java 2)

18 Dan 1,889, 16:00 Published in Albania Albania Finance in poslovanje Finance in poslovanje


Pershendetje eShqipetar

Sot po shkruaj per javen e dyte reth ekonomis te shqiperis se per cfar jan shpenzuar allet edhe se cfar ka ndodhur tek ekonomia e shqiperis … preberi več »

Guvernator Albania Killer 2

26 Dan 1,882, 07:16 Published in Albania Albania Finance in poslovanje Finance in poslovanjePershendetje eShqipetare !

Sot po ju shkruaj si guvernatiori i eShqiperise . Sot do ju flas per situaten ekonomike te eShqiperis reth ksaj jave. eShqiperia nuk ka pasur … preberi več »