Okolje ON/OFF

За мисијата.

28 Dan 2,617, 16:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

За мисијата 😃

preberi več »

Поделба на 100 лебчиња (ЗАВРШЕНО)

124 Dan 2,125, 15:08 Published in Chile Chile Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Поделив повеќе од 5500 лебчиња на секој што стисна воте и суб на веснкиот.
За оваа цел ги потрошив и последните пари и голд што ги имав сеа ке морам да мирувам едно време додека се издигнам повтордно но воопшто не ми е криво бидејќи им помогнав на п

preberi več »

Изгреа македонското сонце и на еРепублик.

13 Dan 1,828, 14:59 Published in Sweden Sweden Politične debate in analize Politične debate in analize

[img]http://[/img] … preberi več »

Прв еРоденден + Поделба (Ханиибал)

274 Dan 1,732, 07:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Дојде денот кога и јас ќе го прославам мојот прв еРоденден.
Пројде година во која имаше многу пресврти, многу откажувања, многу сменети воени единици, многу стекнати пријатели, многу РЛ(еРеп) изиграни баскет партии и многу испукани милиони за еМакед

preberi več »

Од моја страна.... (Haniibal)

17 Dan 1,691, 15:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Послем долго време пишувам пак статија,решив да си го сменам еЖивотот на еРепублик.

еРепублик е игра каде што никогаш неможеш да бидеш најсилен, а ниту пак меѓу најсилните, ако не си почнал меѓу првите и ако не си уложил РЛ пари.
Јас не почнав ме

preberi več »