Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

ONLY ETHNIC ALBANIA IS IN MY MIND

subscribers get 3 q7 free....

59 Dan 2,213, 03:47 Published in Albania Albania Finance in poslovanje Finance in poslovanje

subscribe and coment and you get 3 weapon q7 free...

preberi več »

Medals, fad or necessity? (INTERESANTE)

4 Dan 1,939, 15:53 Published in Albania Albania Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava
Until now nobody thought why are we taking medals, why we aren’t taking and so on…or maybe they thought but they haven’t written it down. Therefore I managed to make a ranking of all medals. Let’s see what was the outcome:

Non-military:
preberi več »

INSTRUKSIONE PER RW NE TIRANE

11 Dan 1,937, 01:37 Published in Albania Albania Ukazi bitke Ukazi bitke

JI ISHA LUT TE GJITHEVE QE TE MOS LUFTOJNE KUR WALLI ESHT MBI 50 % DHE TE JENE TE GATSHEM TE HIDHEN NE LUFTE SAPO WALLI TE BIE POSHTE 50 % ... JU LUTEM TE MOS LUFTOJM PER BO , TE MOS ZIHEMI PER NJE BO SE NUK BEN MIRE... JU UROJ LUFTE TE MBARE

preberi več »

Te Clirojme Kosoven

6 Dan 1,834, 04:07 Published in Albania Albania Ukazi bitke Ukazi bitke

Sot Duhet te Clirohet edhe Kosova ... kush mundet me hap luften ju lutem ta hapi qe te behemi nje komb i madh ne daten 28

preberi več »

URDHER I PRERE.... I LESHUAR PER ALBANIA D2...

4 Dan 1,829, 15:45 Published in Turkey Turkey Ukazi bitke Ukazi bitke

KERKOHET :
Urdhera te prere, luftoni ne:
1. Albanian Coast per greqin
2. Southeastern Albania per greqin

EDHE PSE JAM NJE NACIONALIST I MADH BESOJ KY URDHER DUHET RESPEKTUAR PER TE SHPETU SHQIPERIN ,,, MENDOJ SE ESHT SHUM NE INTERES TONIN TE

preberi več »