Okolje ON/OFF

Наредби за ден 3,594

5 2 dni nazaj Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ukazi bitke Ukazi bitkeДобар ден Македонци … preberi več »

Воена анализа ден 3581

8 Dan 3,581, 14:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Vojaške analize Vojaške analize

Добро вечер Мак … preberi več »

Објаснување на воениот апдејт[Deployed allied forces]

6 Dan 3,579, 09:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Vojaške analize Vojaške analize

Здраво Македонци,

Ќе пробам накратко да ви објаснам како функционира новиот апдејт(подолу со ДАФ).

Се уште не се знае многу за новиот апдејт, дали ќе биде траен или само за време на турнирот. Од тоа што се знае, се пресметува процент кој

preberi več »

Наредби за ден 3,590

21 Dan 3,579, 06:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ukazi bitke Ukazi bitkeДобар ден Македонци … preberi več »

Наредби за ден 3568

6 Dan 3,568, 02:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ukazi bitke Ukazi bitkeЗдраво Македонци

preberi več »