Okolje ON/OFF

Поделба на 7 000 Q6 тенкови [El Che]

570 Dan 1,863, 03:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добар ден Македонија,каде и да си...

Продолжуваме со акциите за помош на најновите играчи на нашата е-Македонија.

Овојпат ќе се поделат по 10 Q6 тенкови за сите што ќе остават коментар.

Сите овие тенкови се донација на еден

preberi več »

Поделба на 100 000 здравје и 1 000 тенкови [El Che]

476 Dan 1,859, 05:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Добар ден Македонија,каде и да си.

После успешниот Бејби Бум на Сарметина,почна згрижување на новите е-бебиња и нивна помош во ХРАНА,ОРУЖЈЕ И СОВЕТИ со цел да им се помогне и правил

preberi več »

ПОМОШ ЗА СИТЕ НОВИ ИГРАЧИ [El Che]

47 Dan 1,852, 13:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Добра вечер Македонија каде и да си...

Едно топло ДОБРЕДОЈДЕ до сите нови членови на нашата е-заедница.

Тука сме пред се заради нашата е-Македонија и дружењето.

Ова не е само игра,е-републик претставува одлична можност и за запознавањ

preberi več »

Капетани и Baby Squad [El Che]

22 Dan 1,851, 13:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добра вечер Македонија,каде и да си...

Оваа статија се однесува само и само на Воената Единца Бејби Сквад.

Како што знаете утре е изборот на КАПЕТАНИ на регименти од оваа единица.
Улогата на Капетаните на регимента е во менување на ДО(д

preberi več »

Магичен круг [El Che]

70 Dan 1,835, 02:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Vojaške analize Vojaške analize

Добар ден Македонија,каде и да си.

Знам дека сме доста стара е-нација и дека имаме премногу двокликаши кои се конектираат само колку да сработат и да испукаат за Дневна Наредба.
Инфлуенсот што тие двокликаши го прават

preberi več »