Okolje ON/OFF

From Macedonia with love [El Che]

210 Dan 2,027, 11:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Македонија никогаш не ги заборава своите пријатели и сојузници,а не особено НАЈСТАРИТЕ И НАЈЛОЈАЛНИТЕ.

Тоа сме го покажале и докажеле безброј пати,и не само на бојното поле.

ИНДОНЕЗИЈА

[

preberi več »

Ова е моето...[EL CHE]

105 Dan 2,021, 23:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Нема предавање,нема откажување...
Нема да го направиме она што најмногу го сакаат не само нашите Е-НЕПРИЈАТЕЛИ туку и нашите НЕПРИЈАТЕЛИ.

Трновит е патот до наоѓање на своето место под сонцето.

preberi več »

МАКЕДОНСКА АРМИЈА И НЕКА ПОЧНЕ ОГНОМЕТОТ [El Che]

68 Dan 2,002, 09:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добар ден Македонија,каде и да си

Колку ли успеси имаме заедно постигнато...
Сме имале и 10/10 ресурси,сме си мереле авторитет со појаки е-држави,сме ги држеле двоцевките со месеци по окупација,за 7 сати сме собирале леб за воздушен напад,масовно

preberi več »

НИ ТРЕБАШ КАКО ЛЕБ [El Che]

96 Dan 1,981, 10:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Еве не повторно пред еден старо нов предизвик.

Доаѓаат многу немирни времиња за нашата е-татковина,но ОБЕДИНЕТИ никој ништо не ни може.

Време е да завршиме со ДОНАЦИИТЕ НА ЛЕБ ЗА ВОЗДУШЕН НАПАД

preberi več »

Thanks Friends, Allies and S....

107 Dan 1,975, 11:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Vojaške analize Vojaške analize

Battlefield:MACEDONIA
erep day 1974/75

Just to know....

boooom


boooom
[URL=http:// … preberi več »