Okolje ON/OFF

Во време на избори - Виц на денот !

1 Dan 1,232, 03:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

И додека изборите сакале ние или не полека си одминуваат,нешто за релаксација.
Се жали жената од својот маж на една пријателка:
-Веќе не знам како понатака.Што и да направам маж ми вика дека мајка му прави подобро.Ако направам ручек ќе рече:Абе уба

preberi več »

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА......УШТЕ 46

27 Dan 1,231, 08:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Со судни маки стигнав до 954 претплати.Стварно треба да си го испотиш г..от за да го земеш тој проклет MEDIA MOGUL медаљ.Е да ми кажеше некој порано,три пати ќе расмислев пред да го отворам весников.Ама сум се фатил за орото....,и нема пуштање...
А

preberi več »

DexterMKD-јас си продолжувам да свиркам

58 Dan 1,228, 05:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

И уште една статија посветена на најголемиот "мулташ" DexterMKD http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4306269 (нормално на негова молба).
Кога ние,е-Македонците,ќе разбереме едно нешто.На е-Македонија и се потребни играчи како него.Односно игр

preberi več »

Кратко и Јасно

5 Dan 1,222, 05:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

До сите е-Македонки,е-Македонци и е-Македобебиња:ДОСТА ДРЕМЕТЕ ПРЕД КОМПЈУТЕР НА ИГРАВА И НА РАЗНИ ЧАТОВИ.Видете какво време е надвор.Искористете го за кафенце и прошетка.Еве заминав и Јас!
Поздрав и убаво да си поминете!
И не заборавајте:
глас и

preberi več »

Интервју со најсомнителниот е-Македонец во e-Republik

38 Dan 1,212, 08:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Веќе неколку дена во јавноста се зборува и се вадат најразлични листи за тоа кој е мулташ,кој колку accaunt-и има и кој ја урива нашата економија.Сакам само да напоменам дека ако некој забрзно се развива не е по автоматизам читер.Знаете какви ли чуда

preberi več »