Okolje ON/OFF

ТОП 5 [El Che]

25 Dan 2,126, 00:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

И тоа се случи
Во топ 5 има само 4 СТАТИИ 🙂
Односно во цел медиумски простор има само 4 статии
Оваа е дното,дефинитивно
Еве ја и ПЕТТАТА,СО САМО ЕДЕН ГЛАС!!!
Играчите не спијат заради турниров,а не статии да пишуваат
Имаат попаметна работа :

preberi več »

ТОП 5 [El Che]

1 Dan 2,126, 00:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

И тоа се случи
Во топ 5 има само 4 СТАТИИ 🙂
Еве ја и ПЕТТАТА,СО САМО ЕДЕН ГЛАС!!!
Играчите не спијат заради турниров,а не статии да пишуваат
Имаат попаметна работа : FIHGT,FIGHT,FIGHT...

preberi več »

Отчет [El Che]

62 Dan 2,066, 13:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добра вечер Македонија,каде и да си

ОТЧЕТ = доказ за сработеното/направеното = НЕМА ПЛУКАЊЕ 🙂

Акцијата за собирање сретства за помош на Чилеанскиот бејби бум беше и повеќе од успешна.
[url=http://www.erepublik.com/en/article/chile-

preberi več »

Chile,Macedonians are with you [El Che]

164 Dan 2,064, 00:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Chileans

Macedonia is with you!
Not only on the battlefield, but also in helping new Chilean players.
Good luck with the new baby boom

Macedonians

Let's help our allies
Please donate food to help the future Chilean soldiers


[ … preberi več »

Г точка [El Che]

116 Dan 2,048, 03:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добар ден Македонијо,каде и да си.

Г точка - G spot
дефиниција: ерогена зона лоцирана во вагината,која кога е стимулирана води до силно сексуално возбудување,силни оргазми и женска ејакулација.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-

preberi več »