Okolje ON/OFF

3/3 (El Che)

43 Dan 2,468, 21:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Нешто околу играва:

Ми требаат 25 коментари...за мисијата!

Благодарам

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА

preberi več »

CSRF attack detected (El Che)

41 Dan 2,467, 14:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

SOMETHING ABOUT THE GAME

CSRF attack detected

Cross-site request forgery во превод: НЕ ГО БИВА


WIKIPEDIA


П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА[/

preberi več »

25 коментари (El Che)

54 Dan 2,466, 02:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Прашина и весникот фатил...

МОЛАМ ЗА 25 КОМЕНТАРИ

БЛАГОДАРАМ

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА

preberi več »

SUPREME DIPLOMACY [El Che]

254 Dan 2,253, 01:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Hello good erep people
Please excuse me for my bad English.

This article is about the finest diplomacy presented by Serbian MoFA.
Yesterday I read an official article by the Serbian government. If you have not yet read,you should do that.It’s

preberi več »

За и околу... [El Che]

99 Dan 2,251, 12:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добра вечер Македонија,каде и да си!

Не знам после колку време,еве и моја статија.Конечно почнаа да се придвижуваат работите и на оваа игра и малку од малку станува пак интересно да се отепа некој дел од денот 🙂

ТВО сојузот забрзано се распаѓ

preberi več »