Okolje ON/OFF

Join the new world

 

ZASTO???

Dan 1,925, 08:54 Published in Croatia Georgia s strani Chirika

Zahvaljujemo svima na dobrim reakcijama na nove novine i tolikim subovima, nadamo se da ce ih jos biti. No da se prebacimo na temu, zasto nakon toliko truda nakon ko zna kojeg pokusaja mi smo osvojili tu Dalmaciju a sad smo je tek tako pustili nazad eSrbima, zasto onda trositi dmg. Taj dan smo mogli pucati za Albaniju ali posto nam je Hrvatska uvijek na prvom mjestu za nju smo pucali. I za***ali smo se (oprostite na prostotama), do kada ce tako??? Mi zelimo Jadransko a ne Indijsko more, zelimo buru a ne monsune, zelimo Savu i Mreznicu a ne Ganges i Ind, ocemo Velebit a ne Dekan. Mozda se ne razumijemo u mehanike igre i mozda smo njabovi, ali kako to da smo se od dušmana prije uspjesno branili i to od vise njih a sada se ne mozemo niti od jednog. Je li nestalo patriotizma u nama??? Je li volimo svoju domovinu kao i prije???

 

Komentarji

Riba Klaun
Riba Klaun Dan 1,925, 09:58

Nestalo je patriotizma. U pravu si. Važnija je top lista postrojbi od Jadranskog mora, Velebita, Slavonije, Istre. Tako ti je to trenutno. Ili to možeš gledat na drugačiji način. Ovo je igrica s kojom se super zabavljamo. Onaj dan kad smo oslobodili Dalmaciju bilo je super i na frontu i na četu. Zezali se i sprdali jedni druge. Onda su eSrbi vratili, pa ćemo opet mi,.... i tako to ide. Lipi pozdrav i ne se sekirat. 😉

wolfpece
wolfpece Dan 1,925, 15:32

Јбг (опрости на простаклуку) ЗАТО.

Chirika
Chirika Dan 1,925, 22:01

cak i Srbi citaju moje novine

Atea
Atea Dan 1,926, 06:23

Glas.

Chirika
Chirika Dan 1,926, 07:30

hvala

Lukausus
Lukausus Dan 1,926, 06:31

E teski davaj sub ja sam tebi dao :http://www.erepublik.com/hr/newspaper/ecroatian-times-276848/1

Chirika
Chirika Dan 1,926, 07:30

moze brate

Lacky Luke
Lacky Luke Dan 1,926, 07:55

v+s

; )

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.