Okolje ON/OFF

Join the new world

 

Si te luani eRepublik

Dan 1,899, 16:06 Published in Albania Albanija s strani Edi Rama PS
1)Per te punuar ne kompanite tuaja duhet te veproni ne kete menyre:
Hapi Nr.1
Klikoni tek My Places

Hapi Nr.2
Klikoni te gjitha kokat e robve ne menyre qe te jene me ngjyre te zeze dhe me pas klikoni tek Start Production

2)Per tu stervitur dhe per te rritur strrength tuaj veproni ne kete menyre:
Nr.1
Klikoni tek shenja siper ku duket si tip kompanie e bardhe

Hapi Nr.2
Klikoni tek Train ne menyre qe te trrajnoheni


3)Pasi te sterviteni me strrength veproni ne kete menyre per te marre perdite
Hapi Nr.1
Kthehuni nga fillimi dhe klikoni Get Reward

4)Per te blere arme dhe ushqim veproni ne kete menyre
Hapi Nr.1
Klikoni tek Market
Hapi Nr.2
Klikoni tek Marketplace
Hapi Nr.3
Kliko tek Food ose te Weapons per ti blere

Hapi Nr.4
Pasi te klikoni ne Food apo Weapons klikoni per te zgjedhur kualitetin e ushqipimt apo armes qe do bleni (sa me i lart kualiteti aq me i lart cmimi)

5) Per te zene nje pune
Hapi Nr.1
Klikoni tek Market
Hapi Nr.2
Klikoni tek Job Market
Hapi Nr.3
Klikoni tek Apply djathats

Kjo ishte nje ndihmese e vogel per lojen!
Por kujdes!
Mundohuni ti ruani sa me shume goldet tuaj pasi do t'iu duhen shume!

Per tu bere anetare te nje partie duhet te veproni ne kete menyre:
1)Klikoni tek Community
2)Klikoni tek My Party


3)Klikoni tek Join a Party

Per tu bere anetare te nje ushtrrie veproni ne kete menyre:
1)Klikoni te Community
2)Klikoni tek Military Unit


3)Klikoni tek Apply for membership in a Military UnitKalofshi nje kohe sa me te bukur ne Boten e eRpublik!

 

Komentarji

KOSOVA Batoa
KOSOVA Batoa Dan 1,900, 03:52

v

Andiroid
Andiroid Dan 1,901, 14:40

V Naltmadhni 😛

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.