Okolje ON/OFF

Join the new world

 

Rakas päiväkirja. Päivä 3

Dan 1,901, 04:42 Published in Finland Finska s strani Igor Juluma
Rakas päiväkirja.
2.2.2013, päivä 3Rakas päiväkirja. Taas se tapahtui. Olen kyllä sinulle luvannut, että se viime syksyinen jäisi viimeiseksi kerraksi, mutta taas. Kävin eilen nukkumaan ja tänään heräsin virosta. Perkele.

Muutenkaan enää ei ole hyvä meininki. Sen ensimmäisen päivän juhla oli nopeasti juhlittu. Enää ei ole rahaa, tankkeja, ruokaa, no naisia ei ole ikinä ollutkaan. Harmi ettei eressä ole sossun luukkua tai pankkeja mistä hakea pientä vippiä.

Eilinen päivä meni perehtyessä peliin. Epämääräisiä puolue kutsujakin tipahti postilaatikkoon, mutta eipä noista puoluesta saanut oikein mitään käsitystä. Pitää tutkia edelleen ja katsoa josko jostakin koti löytyisi.

Se mikä tuntuu tässä vaiheessa kaikkein kummallisimmalta. MIKSI VATUSSA tämä peli ei ole vain tämä erepublik. Joka asiaan pitäisi mennä irkkaamaan tai jonnekkin foorumille. Miksi? Aloitin tämän touhun pelaamalla ereä ja vain ereä. Minua ei kiinnosta irkissä huohottaminen (vaikka sielläkin taitaa olla jo POLIISI!), eikä kyllä jossakin hikisellä forkalla ropettaminenkaan. Ihmetyttää miksi tälläiseen täällä on edes ajauduttu. Pelin omat kommunikointivälineet antavat mielestäni aivan riittävän välineen viestintään. Artikkelit, armeijahuudot, viestit. Aivan kuin tätä peliä pelatakseen pitäisi päivystää linjoilla 24/7 odottamassa, että jotain ihmeellistä tapahtuu?

No, ne kaikki irkkaajat ja foorumipervot saavat rauhassa syödä mun suklaata. Onneksi tuolla omassa yksikössä tuntuisi riittävän ihan vaan eren pelaaminen. Ainakaan vielä siihen ei ole tullut mitään uhittelua, toki jossain oppaassa siihen kannustettiin.

Nyt on päivän ekat naputtelut naputeltu, jatkan illalla. Koitan perehtyä lisää tähän "politiikkaan" ja pakkoa myös tonkia hieman minkä VI**N takia olemme liitossa hurrien kanssa...


XOXO
Igor
 

Komentarji

Paroni havok
Paroni havok Dan 1,901, 05:52

http://erepublik.fi/forum/viewforum.php?f=5

Jos tukia kaipaat niin tuolta osiolta voit hakea [Valtion tuet]-topicista.

Otus Leucotis
Otus Leucotis Dan 1,901, 07:27

"Harmi ettei eressä ole sossun luukkua"
Onhan niitä sossuarmeijoita olemassa, mutta ne on pääsääntöisesti vain koville iskijöille.

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.