Okolje ON/OFF

Join the new world

 

Plato and his gang?

Dan 1,846, 10:04 Published in Netherlands Poljska s strani voetbalfan

Doet plato werkelijk alles om het geld? of lijkt het zo. De economie in het spel ligt al tijden stil. q1 and q2 food voor maximaal 0,08 nlg. Steeds meer evenementen en upgrades fabrieken(q6 to q7), trainingscentra(q3 to q4), rocketfabrieken. De beginners kunnen moeilijker opbouwen want, ze krijgen geen geld voor hun spullen. De meer ervaren spelers krijgen weer minder inkomsten. Export kost 20 gold om naar 1 land te exporteren zonder grote marges. Waarom een boel nieuwe evenementen en gebouwen maar, geen goed lopende economie. We willen gewoon weer een goedlopende economie met meer marges. ik ben zelf level 30 maar, kan niet genoeg q7 tanks kopen om 25 keer te vechten omdat, ik niet genoeg verdien op een dag. Het trainen is voor de rijken makkelijker dan voor beginners wat nog grotere verschillen meebrengt. 30 dagen voor beginners(4 gold per maand) 7 voor grotere spelers(13,3 gold per maand). Doe er wat aan Plato of er komen minder beginnende spelers bij die blijven hangen, en de grotere spelers stoppen ermee.

 

Komentarji

Girlpower
Girlpower Dan 1,846, 10:35

Tegenwoordig wordt in (bijna) alle spellen geprobeerd zoveel mogelijk winst uit het spel te halen... 😉

Marnix Maximus
Marnix Maximus Dan 1,846, 10:54

we hebben een commune systeem dan krijg je wapens hoef je ze niet meer te kopen.

djirtsdew
djirtsdew Dan 1,846, 13:00

Maar ook met de commune haal je (net) niet je 25 kills zonder met de hand of met extra wapens te vechten. Toegegeven: je haalt het wel eenvoudiger.

voetbalfan
voetbalfan Dan 1,846, 14:48

Ook al haal je het dan wel als alles voor bodemprijzen weg gaat alleen de q7 spullen niet. Dan faalt het systeem

M. de Ruyter
M. de Ruyter Dan 1,846, 15:44

V+S 't is 'n trieste zaak; ik heb er al meerdere malen 'n ticket over gestuurd. 😛

james janeway
james janeway Dan 1,847, 01:38

Inderdaad jammer. Het is juist zo belangrijk om nieuwe spelers enthousiast te houden...

Mc Claren
Mc Claren Dan 1,847, 07:35

helemaal mee eens zonde van het spel

Kordak
Kordak Dan 1,847, 07:48

Ben zelf ook nieuw begonnen, heb problemen om geld bij één te krijgen. Het lukt me maar net om de 25 te halen in verzetsoorlogen. Toch probeer ik maar mn best te doen voor eNL, maar snap dat er een hoop zo afhaken.

PariahDog
PariahDog Dan 1,847, 14:03

We zitten helaas niet in een ideale positie met ons land, echter ook al zou dit wel zo zijn is de economie nog steeds erg slecht geregeld. Een tijdje terug was het voordeliger om alleen maar Q1's te maken (als je health je niet veel boeit), en nu is het alleen nog maar voordelig om Q7's te maken. Straks Q8, en zodra die een tijdje actief is Q9. Op die manier kan het alleen bijgehouden worden door mensen die ontzettend veel geld in het spel steken, wat het tegen die tijd niet meer waard is.

collinfigures
collinfigures Dan 1,847, 20:48

good comment.

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.