Okolje ON/OFF

Join the new world

 

Kik az évforduló nyertesei?

Dan 1,827, 02:25 Published in Hungary Madžarska s strani Loxa

Boldog születésnapot!

5 éve rázzák a bőrt a kukidon, neked nincs más dolgod, mint élvezni!
Kényeztetve vagy, de arra biztos rájöttél, hogy semmi sincs ingyen. Az, aki elvisz a csúcsra és még a gatyádat is kimossa utána, az a feleséged! Mindenki más akar valamit tőled. Leginkább a pénzed.
A játék hajnalán, a beetetés időszakában nem voltak ilyen promóciók. Jómagam még a Loyality Programot sem ismertem. Tudtam a létezéséről, de meg sem fordult a fejemben, hogy megnézzem mi az. Nem volt rá szükség. Lehetett játszani nélküle, nem érződött, hogy hátrányban lennének azok, akik nem vesznek aranyat. Egyszer csak megjelentek a ma is ismert arany vásárlási promóciók. Ezt gyorsan követte a játék változása, ami egyre jobban kezdte éreztetni a hatását. A mezőgazdaságot és a génkutatást hoznám fel hasonlatnak, mint az égig érő paszuly, vagy a hirtelen termőre forduló 3 szoros hozamú gabonafélék. Ma ott tartunk, hogy ha van aranyad, akkor nem számít milyen régóta játszol, átélheted a játék nyújtotta "élményeket". Vehetsz hírnevet, olvasókat, fegyverarzenált és örök életet. Amiért régen küzdeni kellett, azt most paypal-on keresztül tálcán kínálják. Akik szeretik ezt a fajta kényeztetést, azok most összemérhetik vágyaikat! Ki mit képes elérni.
Itt az alkalom! 5 éve kezdődött a beetetés, és most kezd kiteljesedni a cél. Aki hozzá szokott a számlájához, az megmutathatja mire képes!

Van itt minden kérem szépen, plussz 5 meg 50 minden.
Félsz hogy a másik többet pénzel?
Kérjél kölcsön mert hitel nincsen.
Hátrányban érzed a karaktered?
Most fél áron vannak az épületek.
Vegyél szépen mindből egyet,
És kezdődhet a hadművelet.

Elősegítve a felzárkózást a második napon megjelent a soha nem látott kedvezmény.

Most aztán behozhatod a lemaradást.
Azért lenne ez a promóció, hogy a kisebbeket felzárkóztassák? Aligha erről lenne szó, hiszen ami az egyszerű játékosnak most elérhetőnek látszik, az a beetetett játékosoknak könnyű pénz. Legjobb példa erre a +5 strength-et adó 7 napig álló épület, a Birthday BootCamp. Nem éri meg megvenni, mert 5 aranyért 35 erőt kapsz. Viszont akik minden nap maximum erőre gyúrnak, nélkülözhetetlen, ha nem akarnak lemaradni a "versenytársaiktól".
Az 5 éves évforduló hűen jellemzi a játék mai formáját. Egyszerű játékosoknak marad a mindenkinek járó ajándék! Ezek a plusz 5% erőtöbblet, a plusz 50% sebzés, a plusz 50 tapasztalati pont, majdan az 5 bazooka, azt követően a plusz 5 bazooka booster, azt követően az 5 csoki és végül az 5 arany. Akinek van fegyvergyára, most fele annyi fegyverből készíthet rakétát. Igazából ezt kapják azok a játékosok az 5 éves évfordulóra, akik le vannak szarva. A többiek, akikért a fejlesztőknek érdemes minden nap felkelni, kaptak egy olyan lehetőséget, amiért megéri, bizonyos esetekben muszáj beruházni. A legjobban azok a játékosok járnak, akik a játék adta lehetőségeket kihasználva jelentős vagyonra tudtak szert tenni! Ők tudnak élni az ajánlatokkal, nem fognak lemaradni jelenlegi pozíciójukhoz képest. Ők az igazi nyertesei ennek a játéknak! Lehetnének ők a példaképeink, csak tudnunk kellene kik is ők valójában.
Kik azok a játékosok, akik csupán cégeikből vagy tőzsdei beruházásokból élnek?! Biztosan ismer mindenki ilyen játékost, például én is. Létezik ilyen kimutatás, hogy kik lehetnek ezek a játékosok? Amennyiben nincs még ilyen, úgy valaki kitalálhatná hogyan mérhető fel!
Vannak statisztika gyártó lelkes játékosok, lássuk tudnak e ilyen kimutatást produkálni!

 

Komentarji

fabyzol
fabyzol Dan 1,827, 11:39

Ma ott tartunk, hogy ha van aranyad, akkor nem számít milyen régóta játszol, átélheted a játék nyújtotta "élményeket" - erre jó példa a mostani voralbergi csata osztrák oldalon...

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.