Okolje ON/OFF

Join the new world

 

ITAITA LA CONQUERIDORA. Capitol 2º

Dan 1,902, 06:46 Published in Egypt Poljska s strani Senyor pirotecnic

Capítol segon : el reencontre

Anava l'exercit de itaita pel bosc de la mandràgora, quan va trobar un poble en mig de tot. A la que es van donar compte, estaven rodejats per arquers apuntant-lis, itaita creia aquella vegada si que seria el seu final. Però de sobte una persona va cridar i tots va abaixar els arcs.
A itaita li sonava la veu però no sabia de que. Aleshores es va donar la volta cap a la veu, en efecte, no se ho creia, era el seu germà Djbaku.
Van anar junts fins al poble, i Djbaku li va contar a la seua germana que aquesta gent que veien s'havia revelat al escoltar la valentia de itaita i havien construït el poble.
Les va portar a ella i a Temiser davant el lider d'aquesta comanda. Ell era l'home mes gran i mes fort que elles havien vist. Rondaria els 34 anys i li deien Comte de Reus. Va contar que al viure en el bosc la defensa que oferien era gran, i que estaven ideant un plan per alliberar a mes gent dels pobles del costat, per fer una gran revolta.
Itaita va dir que contara amb el seu gran exercit.
Va avançar el dia i mentres Djbaku i itaita parlaven del que havia passat des-de que no es veien, Temiser va anar a donar una volta.
Ja havia caminat una estona quan va escoltar una persona que cridava i corria, ella va pujar a un arbre i la va buscar am la vista. Va sacar l'arc (era la millor del seu poble amb aquella arma) va veure-ho i també va veure que al xic que corria li perseguien dos soldats hauristes. A ella li van servir dos fletxes per a deixar-los morts a terra. Va anar a parlar amb el xic que pasaria era massa gran i es van presentar, ell es deia SunyerXCat i no era lluitador, sinó un joglar.
Temiser que estava aborrida li va dir que ella li protegiria si ell li cantava unes cançons, ell hi va acceptar, però va dir que ell podia defendre-se però que no portava armes.
Van tornar els dos al poble a la nit, però s'ho van trobar cremat i amb molts morts. Temiser va anar corrent on havia deixat a itaita parlant. I va encontra un full que deia:
Temiser no se si estaràs viva, han atacat el poble i em tingut que anarnos, em sobreviscut uns quants i em anat ca al bosc. Si o veus ves en 10 dies a la gran ciutat de Valentia estarem jo el comte i el meu germà en el mercat central per a que la guàrdia no ens recobrisca. Estarem al costat del teatre mòbil
No s'ho podia creure, estava sola, indefensa sense un grup gran que li protegira l'esquena, de sobte una mà se li va posar al muscle i li va dir a l'orella(amb to sexual): passa alguna cosa protectora?.
Ella instintivament li va posar un ganivet al coll al seu “atacant” però quan va mirar-li la cara es va adonar que era sunyerXCat. Ella li va dir que si tornava a fer-ho li deixaria mort i sense ous.
Aleshores ella li va dir el que pasaba i tots dos van començar a anar cap a Valentia.


Mentres tant itaita i la resta continuaven corrent perseguits per la caballeria reial karnitxandrista. Van entrar en una casa que va encontrar en mig del camp, solament eren 23 persones les que havien sobreviscut.
Tenien que anar cap a Valentia per encontrar-se amb la seua amiga.

Llavors en altre lloc de la isla s'estava produin una de les majors batalles de l'historia...

Continuarà

 

Komentarji

Lady ita
Lady ita Dan 1,902, 06:53

Uuuohhhh!! Quina intriga! Ja trobo a faltar Temiser només de pensar-ho sisi xDDDDD

Com t'ho curres xiquet, segueix així!

jo1sei
jo1sei Dan 1,902, 07:41

subpole

Comte de Reus
Comte de Reus Dan 1,902, 08:08

per fi apareixo!

Rei Artur Mas
Rei Artur Mas Dan 1,902, 08:43

segur que al final em fas karnitxandrista... mai he dit ser-ho pero sempre acabo nomenat com a tal. haha! molt bona la historia.

xAsJibakux
xAsJibakux Dan 1,902, 10:31

Molt bé, res més començar sang, fetge i el grup dividit... això pinta bé XD

Naboal
Naboal Dan 1,902, 16:07

Bé...! aquest sunyerxcat és un tita salvatge! si es descuida la Temiser...

Ali Gual
Ali Gual Dan 1,903, 02:31

dona-li sunyer amb el taca tà!

SunyerXcat
SunyerXcat Dan 1,903, 06:36

Ja arribara ja, que es prepari temiser, i si puc l'ita tambe xD Molt be SenyorPirotecnic! 😃 (recorda que et faig d'aval <.< xD)

Marianosm
Marianosm Dan 1,903, 08:48

Jo no isc :__

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.