Okolje ON/OFF

Join the new world

 

IC - recrutare

Dan 1,827, 01:09 Published in Romania Romunija s strani adrian11


Salut camarazi.


Iron Cross este o unitate militara independenta, care inca de la fondare a vrut sa creeze un grup coeziv de oameni, in primul rand calitativ; niciodata n-am fost interesati de numarul pe care l-am avut pentru ca noi consideram ca primeaza calitatea in fata cantitatii, astfel persoanele care nu au corespuns conceptului nostru, fie au plecat fie au fost indepartati. Desi cautam doar calitatea, ar fi frumos sa avem mai multi camarazi pe chatul nostru si ne-ar placea sa legam prietenii, sa luptam impreuna, sa ne ajutam reciproc, sa crestem impreuna.
Suntem foarte mandri de munca pe care am depus-o pana acum si suntem foarte mandri de felul in care se comporta unitatea, de devotament, disciplina si seriozitatea pe care am reusit s-o construim impreuna, iar pe aceasta baza, dorim sa construim ceva mai mare, dar pastrand aceleasi principii.
Nu suntem genul de unitate care sa promita ratii fabuloase sau niste beneficii fata de care sa te crucesti! Suntem o unitate de bun simt, care atunci cand promite ceva, se tine de cuvant iar de fiecare data cand a fost vorba de impartirea ratiilor, acestea au venit fara echivoc. Principiul dupa care ne ghidam este cel al autosustinerii, atat la nivel de unitate militara, cat si de individ. Niciodata nu ne veti vedea sa impartim ratii mai mari decat putem sa oferim pe termen lung, niciodata nu vom promite ceva ce nu poate fi respectat.
Suntem in cautarea de noi prieteni, oameni capabili sa se muleze pe stilul nostru de bun simt, disciplina si responsabilitate, cu sau fara firme, dar cu dorinta de afirmare si prezenta cat mai buna, atat pe chat cat si pe campul de lupta.
Nu ne dorim oameni inactivi in unitate, membri care nu lupta o perioada mai lunga (3-5 zile) fara sa anunte conducerea vor fi dati afara, pentru ca dupa cum am repetat obsesiv mai sus, nu ne intereseaza numarul ci calitatea.
Purtarea sau personalizarea avatarului nostru este obligatorie si nu optionala iar comportamentul membrilor nostri trebuie sa fie ireprosabil, atat fata de ceilalti colegi, cat si fata de comunitate.

Va asteptam!
 

Komentarji

Mishu Mihai
Mishu Mihai Dan 1,827, 01:18

o7

The Great CornhoIio
The Great CornhoIio Dan 1,827, 01:18

o7

crom-vanadiu
crom-vanadiu Dan 1,827, 02:35

o>

VeCinu21
VeCinu21 Dan 1,827, 05:22

succes

CorneliuS16
CorneliuS16 Dan 1,828, 00:42

cruz de hierro o7

AudImagini
AudImagini Dan 1,828, 08:48

o/

Stanescu Mircea23
Stanescu Mircea23 Dan 1,831, 13:22

o/

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.