Okolje ON/OFF

Join the new world

 

Bllokim tregtar (trade embargo)

Dan 1,825, 13:56 Published in Albania Albanija s strani Edini

Bllokim tregtar jane veprimet e qeverise per te ndaluar tregtine me nj tjeter komb.

Presidenti i shtetit mund te propozoje nje bllokim tregtar ne administracion e nje shteti.

Nese propozimi eshte pranuar nga Kongresi, do te jete e vlefshme nga dita që u pranua dhe zgjat për 30 dite. Propozimi eshte larguar automatikisht kur 30 dite kalojne. Nese eshte e deshiruar, presidenti mund të propozojë një tjetër bllokim te tregtise me ate vend, dhe ne qofte se ajo eshte pranuar nga kongresi, data në fund është e vonuar.

Momentalisht Shqiperia ka nje bllokim tregtar me Tailanden qe do te kalon pas 19 diteve, dhe me Serbine qe kalon pas 2 muajve
Me respekt,

 

Komentarji

almay
almay Dan 1,825, 14:04

v+s

kushtrimzz
kushtrimzz Dan 1,826, 12:21

o/

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.