Okolje ON/OFF

Join the new world

 

Baby boom!

Dan 1,827, 01:33 Published in Serbia Srbija s strani steVVEGI

Beš ti ovo. Za 15 dana zaradih 3 kaznena poena, a pre toga se ne sećam kad sam poslednji put bio u ćošku. Mnogo ste postali revnosni i zajedljivi. Sve vam smeta. Terate Fabiusa iz igre! (Ujo, ostani, ne kaki 😛)

Elem, videh ja da su nas Ronaldinjovci prestigli po broju citizena u ovome nepravednom eSvetu, pa se zabrinuh, ono, baš sam se zabrinuo, vnogo mi se stvrdlo, a zenice širile dok sam gledao u one brojke.

I zapitah se šta bi smo mogli da učinimo po tom pitanju. Naravno, prvo mi pao baby boom na "pamet". Da krenem po raznoraznim forumima i da piskaram ono "Hrvate smo oterali u Aziju, pa neka se tamo biju... bla, bla, truć, mi smo gospodari Balkana, bla, bla, proser, truć..."
Ma jok. Već smo pravili te baby boom-ove na račun sličnih priča. Ko je naseo, naseo je, sad moramo nešto novo smisliti... I setih se!

Setio sam se da se moramo podeliti u 4 bejbibumovske ekipe, koje bi išle svaka na svoju stranu, na raznorazne forume, u kojima bi pisala sledeće:

********************

Ekipa jedan (srpski desničarski forumi)

Pomoz Bog braćo, postoji jedna internet igra u kojoj svi sudelujemo zajedno, u kojoj nisi važan kao pojedinac, već je važno zajedništvo, sloga! U toj igri smo mi Srbi najjači, bemoje im kevu svima. Znači, braćo, Hrvati su u Aziji, pobegli koliko ih noge nose, onih poturica ni nema na karti, a Dukljane smo stisli sa svih strana, no njih ćemo osloboditi kada se na vlast vrate Srbi iz Crne Gore! U toj igri je Kosovo Srbija. Doduše, fali Metohija u nazivu svete Srbske zemlje, ali sredićemo i to, samo ako nas je dovoljno.
Kao što rekoh, granice nam se protežu i preko linije Karlobag - Ogulin - Karlovac - Virovitica i sve je idealno, osim...
I tamo, braćo moja, kao i ovde, postoji određena grupacija ljudi, koja se zalaže za nekakve evropske, takozvane, intergracije. Srbi ljudi, a nemaju pojma. Mrze majku Rusiju, a nateraše nas u rat protiv pravoslavnih zemalja, Grčke, Rumunije, Kine i tako dalje... I sve nas nešto spajaju sa tim EU zemljama, Poljskom, Mađarskom ili, sačuvaj me Bože, Engleskom. Vreme je da im kažemo DOSTA! Srbija je majka, živelo pravoslavlje. Sve pravoslavne zemlje u uniju! Ako želiš da oteramo šljam iz Srbije, prijavi se preko ovog linka i pomozi nam u našem snu, Srbija Srbima, napolje sa Europejcima!

Ekipa dva (srpski proevropski forumi)

Pozdrav prijatelji. Želim da vas obavestim da postoji jedna internet igra u kojoj Srbija može da se predstavi u lepšem svetlu. U toj igri smo mi važan faktor stabilnosti, a svi znamo koliko to donosi problema, ne samo u pravom životu, nego i u tom imagionarnom svetu. Imamo priliku da pokažemo da mi nismo divljaci, kao što nas neki predstavljaju. U toj igri smo već uradili mnogo toga, prijatelji smo sa mnogim državama EU, a nismo sa Rusijom (mada neki rade na toma,ali o tome kasnije), a i Kina nam je zakleti neprijatelj. Skoro pa idealno. Jedino što je propust samih administratora, ne i nas igrača, taj što je Kosovo dodato kao sastavni deo Srbije, što, svi mi znamo, nije nikako u vezi sa stvarnošću. Ali nećemo dozvoliti da nas ta sitnica sputa, a ako nas se skupi dovoljan broj igrača, možda bi smo uspeli da ukažemo administratora igre na tu grešku. No, kao i u pravoj Srbiji, tako i ovde imamo divljake koje treba proterati...
Naime, postoji određena grupacija ljudi, koji sebe nazivaju patriotama, a svi znamo da su oni samo obični nacisti, koja ne želi da radi po demokratskim standardima. Koliko god se mi trudili da uradimo dobrosusedske odnose sa komšijama, toliko se oni trude da iste pogoršaju. Zamislite, njima su zasmetali neki igrači koji su nosili avatare gospodina Gotovine. Strašno.
Takođe nas brukaju kod američkih saveznika, pa su prvo želeli da "oslobode" Teksas od matice, a sada čak pokušavaju i da preuzmu vlast u toj najdemokratskijoj državi, kako stvarnog, tako i imagionarnog sveta. Ne dozvolimo im to! Neka se Srbija pokaže u pravom svetlu. Ako želite da Srbija i u imagionarnom svetu bude država sa najviše puta javno izrečenih "izvini", prijavite se preko ovog linka i uživajmo u konačnom slomu neartikulisanih Srba! Srbija Evropi, napolje sa Srbima!

Ekipa tri (srpski homoseksualni forumi)

Ćao svima. Ja se zovem Time Guzić i moje mere su 180 - 72 - 17 (ime i mere su izmišljeni, vi napišite pravo ime, a za mere kako želite). Želim samo da vam kažem kako postoji jedna internet igra u kojoj možeš da iskažeš svoje polno opredeljenje, a da mogu samo da te hejtuju, ali ne i da te biju. Znam, mnogi od vas vole i grubo, ali ovi baš umeju da preteraju. No, nije sada to tema. Dakle, igra kao igra je grubijanska, nešto kao tuku se za neke teritorije, ratuju i slično, fuj... Ali postoji i jedna partija u kojoj smo dobrodošli i koja trenutno ima mali broj pristalica, ali je veoma uticajna u imagionarnoj Srbiji (zar ne liči kao i u pravom životu?) pa smo čak i na poslednjim predsedničkim izborima mi doveli predsednika na vlast, ne baš mi, ali je naša podrška bila od izuzetnog značaja.
Sad, u toj igrici postoje i novine, a u tim novinama možeš da pišeš o homoseksualzimu koliko želiš, niko ne briše to što pišeš. Naravno, zbog trenutno malog broja pristalica za našu stvar... hihihihi... kako ste bezobrazni, nisam mislio na tu stvar, sad sam se postideo... Nego, zbog malog broja pristalica, to što napišemo ne bi imalo odjeka, ali... Pošto postoji jedna grupacija igrača koja za pare radi sve što im se kaže, mi njima platimo i to što napišemo ima odjeka.
E, sad, postoji, kao i u pravoj Srbiji, nekolicina igrača koja nas ne podnosi i piše nam svašta. Mislim, mogu ja da podnesem kada mi napišu "odradi mi oralni, homoseksulacu" ili "opštim ti u zadnjicu" (popuši mi ku**c, ped**u; j**em te u d**e), ali nikako ne mogu da podnesem kada mi kaže da sam pritajeni heteroseksualac. I zato, ako želiš da se borimo za našu stvar i da i dalje imamo uticaja, samo još više, prijavi se preko ovog linka i da im smetnemo sa uma onu njihovu "Srbija se saginjati neće", jer mi baš želimo da se saginjemo! Srbija muškarcima, napolje sa ženama!

Ekipa četiri (forumi Srba u rasejanju)

Pozdrav braćo moja preko okeana! Ima jedna internet igra u kojoj u toj imagionarnoj Srbiji, baš kao i u pravoj, političari kradu, svađaju se, prave crne liste, a porezi su preveliki. Ima ratova, a srpstvo možeš da pokažeš gde god da živiš, u mnogo većoj meri nego u stvarnom životu.
Kao i u stvarnom životu i tamo ima Srba rasejanih po belom svetu, Tajlandu, Novom Zelandu, USA, od skora i Japanu, Poljskoj i da ne nabrajam... Uglavnom idu trbuhom za kruhom, ali idu i zbog malverzacija ili uzimanja vlasti u tuđim zemljama. I u tom imagionarnom svetu naši eGastarbajteri šalju pare kada Srbiji zafali, odlaze u rat za majku Srbiju, ali se i, naravno, mešaju u političke odluke matice Srbije. Dobra stvar u toj igri je što je Srbija tamo vojno neprikosovena, osim kada se bijemo između sebe, pa tako, osim što možeš lepo da zaradiš u inostranstvu, možeš i da širiš svoj patriotizan daleko od matice, a da uglavnom budeš na pobedničkoj strani.
Ako želite da iz dalekih zemalja imamo još veći uticaj na maticu, prijavite se preko ovog linka i ne dozvolimo državljanima Srbije da umišljaju da oni čine najbolje za Srbiju, kada svi znamo da to mi, hiljadama kilometara daleko, umemo i radimo bolje od njih! Srbija gastarbajterima, napolje sa budalama!

********************

Eto, idealno za baby boom. Preostaje nam samo da se organizujemo, da se prijavite kojoj grupi želite da pristupite i da se raštrkamo po tim forumima. I za kraj nam ostane, kada nam baby boom uspe, da nagovorimo admina da konačno uvede opciju građanskog rata...

Živi bili!

 

Komentarji

Mitra33
Mitra33 Dan 1,827, 01:41

:''''''D

Odlican kao i uvek xD

elveon
elveon Dan 1,827, 01:41

: D

StojkePA
StojkePA Dan 1,827, 01:42

vipr?!

StojkePA
StojkePA Dan 1,827, 01:43

jbga,dok sam procitao.Dobar je.

theoria8606
theoria8606 Dan 1,827, 01:44

Hehehe 😃

The.Hound
The.Hound Dan 1,827, 01:45

car si : D

Ivke Pivke
Ivke Pivke Dan 1,827, 01:48

A mozemo da odemo i na one apoliticne forume pa da pozovemo sve koji se zalazu za mir u svetu da probaju preko ove igre da ga donesu.
Da vodimo ljubav, a ne rat, mirisemo travu i cvece.
Odlicna ideja Vegi.
Moramo se organizirati poT hitno.

Keelin
Keelin Dan 1,827, 01:48

odlican, sedi jedan!
😉

Cika Nikola96
Cika Nikola96 Dan 1,827, 01:48

Ja sam za 1h dobio 3 kaznena poena! 😃

steVVEGI
steVVEGI Dan 1,827, 01:50

Joj, Ivke, dobra ideja, kako mi hipi forumi nisu pali na pamet. xD

Brdar Dragan
Brdar Dragan Dan 1,827, 01:54

Vegi, ti si car!

zuci
zuci Dan 1,827, 01:58

hahahaha, votado

SINDJEL
SINDJEL Dan 1,827, 02:02

pih..amateru 😛
3 FP za 45 minuta i obrisan clanak , skinuta 3 avatara u rekordom roku od nekoliko min...

ALOOOO BREE TERATE ME IZ IGRE !!!

a , da pa ja ne igram, zaboravih ,.....

MacakMiki
MacakMiki Dan 1,827, 02:02

Ekstra! : )

betega
betega Dan 1,827, 02:03

lepo... samo izbaci broj 2
njih i onako ovde ima vise od 83%
ne treba im baby boom xD

Rastko1991
Rastko1991 Dan 1,827, 02:04

Stevanovic Dragan
Stevanovic Dragan Dan 1,827, 02:07

Odlicna ideja ! Brazilci nas prestigli a uskoro ce i drugi,to samo dok krene onda ide.Srbiji odavno fali BABY BOOM a i zima je na pragu.Moraju i ostali ljudi necim da se zabavljaju u dugim zimskim danima i hladnim nocima.

Mrkalj Branko
Mrkalj Branko Dan 1,827, 02:11

hehe... tako to ide ! 😉

JovanJovanovic1988
JovanJovanovic1988 Dan 1,827, 02:26

lol. Svaka cast

Miljicaa
Miljicaa Dan 1,827, 02:31

Preteruješ sa ovim pod 2. Ne poznajem nikog ko tako razmišlja... Šta će nam Kosovo, napolje sa Srbima i te fore...

Ostalo je smeškasto : )

steVVEGI
steVVEGI Dan 1,827, 02:45

Mico, pa ti prijavi clanak, ako ti se ne svidja. :PPP

Neko ce reci da sam preterao sa onim pod jedan, svako vidi druge, a niko sebe. ;😉)

Rato 83
Rato 83 Dan 1,827, 02:48

hehehe odličan o/

Miljicaa
Miljicaa Dan 1,827, 02:48

Ja se ne pronalazim ni u jednom, tako da ti je pogrešna konstatacija... Karikirao si sva 4 tabora, al ok smeškasto je rekoh ti... Poznajem ljude koji se ponašaju u sva tri tabora osim u ovom pod 2. : )

P.S. Dosta ti je 3FPa što sam ti sredila : D

Lupus domini
Lupus domini Dan 1,827, 03:05

U toj igri smo mi važan faktor stabilnosti ahahahha

desert hamster
desert hamster Dan 1,827, 03:15

\o/

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,827, 03:25

Vidiš, svaki pravi Srbin evropejac bi te sada najstrašnije napljuvao zbog ovog prikaza našeg delovanja. Svaki pravi Srbin evropejac zna da je Kosovo sastavni deo Srbije, ali da se to Kosovo ne brani neredima u Beogradu, paljenjem prelaza, postavljanjem barikada, demoliranjem mamografa, krađom patika... Nego se brani pregovorima u Briselu, Beogardu i Prištini.
Svaki pravi Srbin evropejac ne mrzi braću koja drugačije misle sve do onda kada taj brat krene da mu proziva sve po spisku i (ima još)

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,827, 03:27

...i počne da ga juri četkom za lepljenje postera u pola tri ujutru sa namerom da ga bije. Mi nismo divljaci, mada smo sa divljacima primorani da sarađujemo, mi ne bi prodali Srbiju za EU mada se Srbija prodaje sama zbog pogrešne politike, mi ne merzimo Rusiju koliko Rusija mrzi nas... I Vegice pre nego što opet sedneš da pišeš o evropejcima konsultuj se sa mnom, a ne da lupaš najstrašnije moguće, kisssić : )))))

Don Machak.
Don Machak. Dan 1,827, 03:32

mislio sam da napisem hard vote ili voted hard, pa onda isto to samo na srpskom al mi je onda proslo kroz glavu da ces da me svrstas u neki od gore pomenutih foruma pa sam odustao i odlucio se na votchina ko kuca! : D

steVVEGI
steVVEGI Dan 1,827, 03:32

Vidis,oni kao desnicari znaju i za salu na svoj racun, imaju tu srpsku osobinu u sebi. Ti kao Europejac toga nemas, vec sve vidis kao atak na sebe ili slicnima tebi. ;😉)

steVVEGI
steVVEGI Dan 1,827, 03:33

U, SvakoDobro, sumnjiv si mi ti, a nisi lice, zbog ovog votCHina. xD

Lupus domini
Lupus domini Dan 1,827, 03:39

@Sumnjivo_Lice Mozda ti Kosovo ne bi prodao ali su ga ovi svakako prodali. Ako nas neko mrzi u RL-u to su sigurno Englezi a ne Rusi. Da nije bilo rusa u Prvom svetskom ratu i njihove pretnje da ce potpisati primirje sa Nemackom ne bi "saveznici"poslali brodove po nase vojnike heroje koji su izdrzali albansku golgotu. Srpska vojska je trebalo da se povlaci putem Soluna jer se u blizini Soluna nalazila francuska vojska i da zajedno udare po bugarima. Englezi su se ostro protivili tome i nasi...

Lupus domini
Lupus domini Dan 1,827, 03:41

preci su morali preko Albanije. Toliko o nasim prijateljima. Naravno s*re mi se od laznih patriota, koji lome grad i prave sranja ali ni evropejce ne mogu da razumem. Propade pola Evrope a mi uporno zelimo da udjemo, to mi nije jasno.

YoSoyMoai
YoSoyMoai Dan 1,827, 03:45

svidza mi se stavka dva
ogoljeno i pravo u centar

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,827, 03:54

Ne ne shvatam ja to kao napad, samo nisi ga napisao ni kao šalu, ma koliko ti to pokušao tako da predstaviš, elem, bilo kako bilo glasao sam za članak : ))))

MarkoniBG,da je kod nas idealno, a da mi tražimo da idemo u EU onda bi ti pitanje bilo na mestu, a mi se raspadamo po šavovima, danas me zove šef iz omladinske da mi kaže da neće biti posla narednih 6 meseci i da se snađemo do tada, sve odlazi polako u piiiip, a mi se tešimo kako Evropa propada iako su čak i takvi jači od nas

Tex_Willer
Tex_Willer Dan 1,827, 03:57

OTLICAN PET

ReFund kasper
ReFund kasper Dan 1,827, 03:58

de se ti organizuj da dovedes/povecas broj zena u igrici 😃

steVVEGI
steVVEGI Dan 1,827, 04:01

Pa dobro, uglavnom manje inteligentni ljudi teze shvataju salu, pogotovo tesko primaju salu na svoj racun. :🙁(

Sad, verovatno ti je bilo smesno sto sam smestio Kinu medju pravoslavne zemlje, ali ti je bilo smesno zato sto ti iskreno mislis da su ljudi koji su drugacijeg opredeljenja od tebe glupi, a samo si ti pametan. :🙁(

I necu da clanak kvarim u objasnjavnju sujetnim ljudima sta sam zeleo da istaknem. :😁

Dragan Savic
Dragan Savic Dan 1,827, 04:07

Свака част веги... лепо си нас "поделио". (:
Нема потребе да правиш још неке додатне екипе, пошто се у ове 4 уклапамо скоро сви. (:

D E A N M A R T I N
D E A N M A R T I N Dan 1,827, 04:27

odlican

LecllearSerb
LecllearSerb Dan 1,827, 04:29

Dobar do ladno pivo posle sarme....😉

Don Machak.
Don Machak. Dan 1,827, 04:31

hehe eto! svakoga dana u svakom pogledu... sad sam saznao da sam ja latentni VOtCHINAman hehe sjajno! xD a bolje i to nego china girl pa da mi dejvid b pise pesme. mada bih voleo da "vidim luci lu". postao BIH stihoklepac 100% xD

beauty_vs_beast
beauty_vs_beast Dan 1,827, 04:39

BOOM BOOM

Don Lex
Don Lex Dan 1,827, 04:43

hahahahahahaha

BRAVO ZA IDEJU!!! xDDDD

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,827, 04:47

Vegi, ti možeš profesor sujete da budeš, mnogo si dobar u tome i možeš svima da predaješ pa mi malo glupo da druge prozivaš zbog tvog predmeta u kome si najbolji

MC.S.Of Anarchy
MC.S.Of Anarchy Dan 1,827, 04:49

Report :😁

Colonel Landa
Colonel Landa Dan 1,827, 05:03

Shhhhhhhhhhhhhhhhhhh BOOOOOM! xD

Brdar Dragan
Brdar Dragan Dan 1,827, 05:26

Веги, једва чекам твој председнички мандат.

purebg
purebg Dan 1,827, 05:32

Обрати пажњу на Екипу 1, прво, писао си латиницом што је велика грешка, а друго, ту треба да направиш две засебне групе, јер је друга КАПСЛОК ГРУПА, и ту да видиш да ти Владислав напише прави текст, јер је овај неодговарајући.

funky_ribar
funky_ribar Dan 1,827, 06:27

znači ti si desničar

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.