Okolje ON/OFF

Join the new world

 

Amurg - Introducere [ by Omae ]

Dan 1,913, 09:25 Published in Republic of Moldova Romunija s strani Omae X

Hotărârea de a face excursia asta o luasem cu vreo două săptămâni în urmă, când fusese cheful după bac. Chef mişto, dar fără finalizare, erau babacii acasă şi la mine şi la Andreea, prietena mea, aşa ca ne-am pipăit ca disperaţii in scara blocului unde locuia Valentina, prietena lui Marius, cel mai bun prieten al meu.

Şi pe la 4 dimineaţa, in bucătăria Valentinei ne-am hotarât sa facem o iesire, una de măcar de 3 zile in care să ne-o tragem ca disperaţii, că de când cu bacul meu, cu sesiunea Andreei, eram sătul de iarbă si pietriş sub şale sau in genunchi.

Pentru mine şi Andreea a fost simplu să spunem că plecăm in excursie, eram un cuplu aproape legalizat, părintii noştrii se cunosc, taţii mai ies la o bere, eu sunt băiat studios, Andreea era studentă la ASE, bănuiesc că stiau ca aveam o relaţie fizică, dar cum spuneam, păream deja un viitor cuplu.

Mai greu a fost pentru Marius, el a fost intotdeauna un copil-problemă, aşa cum văd maturii copii-problemă, că ia note proaste, că nu ascultă, ca nu se ţine de carte... Rahat, Marius era genul de om care-şi dădea si camaşa de pe el pentru un prieten, un tip dintr-o bucată care nu de multe ori m-a scos din nasoleli, cănd idioţi beţi se dădeau la Andreea prin cluburi.

Marius făcea judo, asta compensa părerea proastă a părinţilor despre el ,“Măcar e bun la ceva”, iar omul nu era bun, era special, ajunsese la Finalele Naţionale.

Am căutat pe net o cabană apropiată de Bucureşti dar destul de departe de zonele pline in weekend şi am gasit o oferta bună undeva după Moeciu, pe drumul spre Şirnea şi apoi undeva la dreapta, in pădure. Cea care o inchiria locuia in comuna care se afla chiar inaintea intersectiei unde viram noi la dreapta, ne- am pus de acord asupra preţului şi am inchiriat-o pe 3 nopţi, de acum eram in vacanţă.

M-a făcut să râd, atunci, tipa care ne inchiriase cabana, “Să ştiţi că avem stâlpi de lumină de jur împrejurul cabanei şi nu e o problemă cu curentul, APRINDEŢI-LE PE TOATE “, insistând pe ultimele cuvinte. Am zambit şi am asigurat-o că nu mai suntem copii, nu ne mai e frică de intuneric, fără să continui să-i spun că noi de fapt asta vrem, beznă si sex in nestire. Bine, chiar dacă nu era beznă tot nu era nici o problemă.

Femeia a ezitat puţin, îi simţeam respiraţia în telefon, apoi a spus, vorbind rar, “Aprindeţi-le, sunteţi în pădure, ei nici chiar aşa departe, dar mai pot fi.. animale sălbatice “ facând o pauză abia perceptibilă inainte de a spune “animale”. Am asigurat-o că aşa vom face, suntem majori, responsabili si nu a mai spus nimic.

Ca o curiozitate, cabana se numeste “Amurg”, aşa că am fost convinşi că ne e predestinată, cum se lasă amurgul, trecem la treabă, râdeam, cu Marius.

Marius si Valentina au fost cât pe ce să dea peste cap totul, cu 4 zile înainte de a pleca au fost chemaţi la liceul unde terminasera, pentru nişte ciudătenii de acte nerezolvate, Valentina zicea că parcă erau făcute anume să nu mai poată pleca. In mod total anormal trebuiau sa se prezinte sâmbătă la 4 dupăamiaza la liceu, să completeze ceva documente. Sâmbătă la 4 !

Salvarea a venit de la tatăl Valentinei , profesor la un alt liceu, care a negociat o altă zi de intălnire pentru documentele alea.

Şi el a spus ceva ciudat după întalnirea cu profesorul Valentinei, lucru bagat in seamă abia după ce lucrurile s-au întâmplat, a zis ca “Apus de soare” nu-i face bine Valentinei.

Ne-am mirat atunci, mai ales că Valentina nici măcar nu avusese la bac la română “Apus de soare”, dar taică-su a zis să nu dăm importantă faptului, i se păruse un pic.. tulbure colegul său. “Repeta când plecam – să aiba grijă la “Apus de soare”, să aiba grijă la “Apus de soare”, parcă era un pic, să zic, băut, deşi nu mirosea a alcool”

Nu am luat in seamă nici un semn atunci, nu ne-a trecut prin cap că „Amurgul” si “Apusul de soare” sunt acelaşi lucru,rîdeam de cât de idiot e proful Valentinei, nu ne gandeam decăt la zilele de desfrău care ne aşteptau.

Am lasat să treacă pe lănga noi semne pe care cineva pătit, aşa cum sunt eu acum, le-ar fi recunoscut – îngheţând de spaimă - ca fiind semnele întunericului. Şi ale fratelui sau îngemanat, amurgul.

Vineri dimineaţă am plecat spre „Amurg”.

Şi spre finalul vieţii mele, asa cum fusese ea până atunci!

Apropo, eu sunt Dragoş.

 

Komentarji

4bubumic
4bubumic Dan 1,913, 09:33

si...?

Coliba
Coliba Dan 1,913, 09:44

tineretea...

googoodoll
googoodoll Dan 1,913, 10:18

Brusture, maestre!
Eu tare as vrea sa nu scrii continuarea.

Omae X
Omae X Dan 1,913, 10:20

da, ai dreptate, să lăsăm finalul pe seama altora 😉

buru
buru Dan 1,913, 10:31

someone knows what you did last summer 😕

Dozzer_x
Dozzer_x Dan 1,913, 10:32

Deep...

Astept cu nerabdare si urmarea.

Omae X
Omae X Dan 1,913, 10:32

ce draku, crezi ca revolutionez eu industria horror ? 😉)))))

GringoLBV
GringoLBV Dan 1,913, 10:35

neaa.... e musai sa fie și continuare, că nu degeaba amcitit o ditamai întroducerea

Omae X
Omae X Dan 1,913, 10:38

atunci să ne spună Gogo de ce nu ar vrea continuarea ..

Omae X
Omae X Dan 1,913, 10:52

cred că am ghicit, se aşteaptă sa abunde in scene de sex, care ar dăuna grav minorilor din joc 😉

Minimax
Minimax Dan 1,913, 10:43

hmmm 🙂

Dozzer_x
Dozzer_x Dan 1,913, 11:00

Mai traiesti bre?

Minimax
Minimax Dan 1,913, 11:13

da si nu. tu ai mai crescut ? : )

googoodoll
googoodoll Dan 1,913, 11:35

Omae, e plin netul de XXX, mie mi-e ca o sa ne povestesti ceva trist si ...

Omae X
Omae X Dan 1,913, 11:38

merci că ai raspuns, nu mai ştiam la ce să mă aştept că crezi . Dar ai dreptate, e o poveste horror, cum ai vrea să se termine bine !

googoodoll
googoodoll Dan 1,913, 11:44

Uite asa, mai exista si mici minuni.

Omae X
Omae X Dan 1,913, 11:46

vrei sa supravieţuiască cineva ? In afara povestitorului ?

googoodoll
googoodoll Dan 1,913, 11:58

Macar in povesti sa fie cu happy end.

Omae X
Omae X Dan 1,913, 12:03

Asta nu e poveste, e prima mea incercare horror, nu pot să-i las in viaţă, dacă citeşti cu atenţie textul, sunt deja morţi !

Darkslowstar
Darkslowstar Dan 1,913, 12:09

eu as vrea o continuare, indiferent de sfarsit 🙂

evilgod
evilgod Dan 1,913, 12:28

Eu vreau ca povestitorul sa nu supravietuiasca (daca e de groaza) sau sa supravietuiasca dar sa regrete daca-i comedie:)))

Omae X
Omae X Dan 1,913, 12:33

fire-ai tu a draku de pervers !

Omae X
Omae X Dan 1,913, 12:35

mă vrei mort !

evilgod
evilgod Dan 1,913, 12:49

de omorat nu te-a omorat nimeni de atatia ani. Tu esti ca Batman..mereu exista o continuare:)))

Alina V
Alina V Dan 1,913, 12:35

Nu fi previzibil, explica-ne despre viata de dupa moarte : D Delicatese despre modurile in care vor deceda personajele s-au tot crosetat. : P

Omae X
Omae X Dan 1,913, 12:39

Fă tu continuarea cu viaţa după... personajele le ai, eu încerc să le omor căt mai oribil !

Alina V
Alina V Dan 1,913, 12:46

Pfff, m-am gandit ca vei arunca pisica (si) in gradina mea... Rasgandeste-te acum, cat inca se mai poate! : ))))

MEK Karasu
MEK Karasu Dan 1,913, 12:37

Mmm, destul de intrigant (:

Omae X
Omae X Dan 1,913, 12:52

Alina V , ai pisica, ai viitorii morţi, croşetează despre ei, ce vrei mai mult , mi-ar plăcea o continuare din lumea morţilor !

Andrew Jacobs
Andrew Jacobs Dan 1,913, 13:24

Captivanta povestea. Buna intriga. Te blestem sa ai parte numai de pietris sub sale si genunchi dacă nu continui povestea !!!

Omae X
Omae X Dan 1,913, 13:29

Alt pervers )

evilgod
evilgod Dan 1,913, 13:52

are lumea ceva cu inocentza ta:)))

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Dan 1,913, 14:09

Buna introducere. Singurul lucru horror care ar putea urma ar fi sa o umpli de clasicele masacre si chestiile rasuflate din filmele de mana a doua.

Dar cine stie? Poate fi si o continuare originala.... mai stii?

Omae X
Omae X Dan 1,913, 14:17

Ai mai multe in comun cu Asante decât iţi inchipui,. Dar tu încă te crezi un virgin. Osama, te-am lăsat in pace, dă-mi voie să mă bucur de lipsa ta !

Osama Bri Gadier Dan 1,913, 14:29

Komentar je izbrisan

Moshu Novac
Moshu Novac Dan 1,913, 14:32

Femeia care v-a inchiriat cabana este sotia profesorului Valentinei. Iar Valentina se intoarce gravida. Hmmm, profesorul Valentinei este un bun psiholog sau un bun om de afaceri? Sau nu?

Omae X
Omae X Dan 1,913, 14:33

Cred că ai o problemă de comunicare, Osama . Dacă mesajul tău iniţial era sincer, de ce nu ai spus-o ?

Şi dacă era sincer, îmi cer scuze !

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Dan 1,913, 14:51

Toate mesajele mele sunt sincere, Omae. Si... nu stiu care-i ala care-s drapeleaza sinceritatea spunand: "vezi ca de data asta sunt sincer... nu sunt naspa"
In fine... raman la primul comment... orice ai intelege din asta...

Omae X Dan 1,913, 15:06

Komentar je izbrisan

Roman Daco
Roman Daco Dan 1,913, 22:13

În legătură cu articolul proaspăt șters... ce să-ți fac dacă ești sculer matrițer de excepție?

PaulTC
PaulTC Dan 1,913, 22:24

Intrebare capcana: Cum a scris respectivul toate acestea, decedat fiind?

PaulTC
PaulTC Dan 1,913, 22:24

Sau... poate nu e decedat 🙂

Sir Gogu
Sir Gogu Dan 1,914, 03:42

sfarsitul vietii asa cum o stia el pana atunci. Poate se transforma in pussy-eating monster si trebuie sa se hraneasca doar cu pisici toata viata. Mi se pare o schimbare radicala, nu crezi? 😛

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.