Okolje ON/OFF

Join the new world

 

[Zajedno] Poziv građanima + Najveća podela na eRepubliku

Dan 1,922, 03:01 Published in Serbia Srbija s strani MiljicaaDragi naši prijatelji,
kao i prethodnih par meseci, naša stranka se bori da uđe u top5 stranaka. Da bismo obezbedili kongresna mesta našim članovima, potrebna nam je vaša pomoć.

Ovom prilikom bih pozvala sve moje drugove i drugarice, sve simpatizere stranke Zajedno, da se učlane kod nas, makar do 25og. Vama to ne znači ništa, a nama puno! Mogla bih da vam navedem hiljadu razloga, da bismo se družili, da biste bili deo naše male eporodice, da bismo vam pomogli da se bolje razvijete ( savetima, hranom, oružjem ), da bi se vaš glas važio, da biste se pitali nešto.

Možda najbitniji razlog, po meni je, ispunjavanje želja mladih igrača. Na mladima svet ostaje, zar ne? Imamo dosta novih, sposobnih, pametnih članova koji bi želeli da ovog meseca budu kongresmeni. Daću sve od sebe kako bih im ispunila bar tu, jednu, želju, a takođe, molim i sve vas, da mi pomognete u tome.

Stranka Zajedno u svakom trenutku pomaže svoje članove. Na četu, putem šautova, putem poruka u igri. Ovog puta smo odlučili da izvršimo javnu podelu.

Dakle, svi članovi stranke Zajedno, koji ostave komentar " Zajedno u kongres " dobiće po čak 25q7 tenka.

Budite sa nama do kraja, budite uz nas, spremamo vam puno zanimljivosti i dobre zabave.

Vaš,
Glavni Odbor,
Zajedn\o/ 

Komentarji

Dio Corkan
Dio Corkan Dan 1,922, 03:02

Pozivam drugare kojima "ne treba nista" da se takodje uclane i pomognu : )

serbiankid
serbiankid Dan 1,922, 03:03

Srećno drugari \o/

Aradjanski Branko
Aradjanski Branko Dan 1,922, 03:06

o7

Bolorg Brat Bole
Bolorg Brat Bole Dan 1,922, 03:10

" Zajedno u kongres "
ZAJEDNO DO POBEDE

CKIMIY
CKIMIY Dan 1,922, 03:10

Zajedn\o/ do pobede ! o7

Aradjanski Branko
Aradjanski Branko Dan 1,922, 03:13

Sa podelom tenkova ce se poceti 25-og u jutarnjim casovima i trajace dok se ne podeli svim clanovima koji su se javili u komentaru : )

aUUUuuu
aUUUuuu Dan 1,922, 03:22

" Zajedno u kongres "

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,922, 03:25

Citiram: ''Mogla bih da vam navedem hiljadu razloga, da bismo se družili, da biste bili deo naše male eporodice, da bismo vam pomogli da se bolje razvijete ( savetima, hranom, oružjem ), da bi se vaš glas važio, da biste se pitali nešto.''

Pa onda sledi http://www.dodaj.rs/f/2b/10j/14LeA15G/kazdo.jpg

Stranka koja se seti pred svaki 25.ti da joj ''fale'' članovi, a ceo mesec ćutala i nije se oglašavala čak i kad je trebalo nije stranka nego interesna grupa. Na sreću previša vas dobro poznajem da sam siguran da ne jurite nikakve fotelje ni pare, ali to se ''dragi drugari' tako ne radi. Ne tupi se o zezanju, porodici, druženju... da bi okrenuli leđa čim nam se malo razilaze mišljenja.

Miljica i Arađanski su odlični za druženje, ali su čist primer srpskog pokvarenog političara i samo zbog njih ne bih voleo da na ovakav nečasan način, bednom podelom Zajedno uđe u trku za kongres. Ostalima, svaka čast i zbog njih se i jedino vredi boriti! Srećno, ali opet naglašavam da niste zaslužili.

P.S Znam da će ovaj komentar izazvati burna reagovanja, ali jbg ''drugari'' znate i sami da nisam navikao da ćutim!

Miljicaa
Miljicaa Dan 1,922, 03:30

Nemoj tako.. Ne pokušavamo podelom da uđemo u top5, da si malo pratio video bi da je jako malo, ili uopšte novih egrađana. nema ko da uđe zbog podele. pozvali smo drugare da uđu u stranku, a delimo i onima koji su ovde već 2,3 godine ili meseci. Pogrešno si shvatio, tvrdoglav kao i uvek. Ako toliko voliš Zajedno, nećeš imati više ovakve javne ispade.

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,922, 03:39

Kada je istina u pitanju, javni ispad ne postoji. Baš zbog tog stava ''ćuti, ne pričaj, biće vremena'' smo došli tu gde jesmo, a ja ni u ludilu nisam mogao da naslutim da će moja stranka tome kumovati.
Inače, ako već delite igračima koji su već članovi, zašto se to ne radi ranije? Zašto baš pred 25.? Jesi li ti Miljka svesna pogubnosti toga što radite?

Tvrdoglav ili ne, nisam naučio te vaše (kad napišem vaše ne mislim samo na Zajedno nego na celu ''političku scenu'') male, prljave igrice i uvek se iznova čudim kada tako nešto vidim.

Miljicaa
Miljicaa Dan 1,922, 04:01

A šta smo mi to prećutkivali? Zašto sve predstavljaš tako? Zašto nam odmažeš kad ne možeš da pomogneš? Ajde kad si krenuo udri do kraja, šta smo mi to toliko loše uradili? Jel smo krali, varali, srali, šta? Samo ti smeta što delimo članovima pred 25ti... Zašto nismo ranije? Eto zato.

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,922, 05:39

Ne reagujete kad treba, kada reagujete činite mlako, stalno gledate da se ''ne obrukate'', ''šta će narod pobogu da misli'', ''bolje da ćutimo i da ostavimo drugima''.... Eto, to su moje glavne zamerke!

Niste varali, niste krali, niste nepošteni. To sve stoji! Izgleda da ste samo nerazumno oštri prema sada već bivšim članovima dok za sve ostalo imate puno razumevanja i mnogo tolerancije. Valjda ćete do petog svi kolektivno da se opametite!

Miljicaa
Miljicaa Dan 1,922, 05:45

Veruj mi da se više ti brukaš ovim komentarima i nerazumnim postupcima, nego što smo se ikad mi obrukali kao stranka. Možda ne želimo da opljujemo ceo narod zbog par pojedinaca, ili to ne radimo javno zbog političkih poena, ali itekako izlažemo zamerke koje imamo. Što sve mora da bude pljuvanje? Može i kritika neka normalna da se uputi...

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,922, 05:50

Je l neko pomenuo reč ''pljuvanje''? Ja nisam! Mislili smo na isto, na kritiku! Stiče se utisak da se u zadnjih dva-tri meseca javljate samo 25.

Moje kenjanje je za nekoga brukanje, a za nekoga opravdan čin rezigniranog bivšeg člana... Zavisi samo sa koje pozicije gledaš. Nikada mi nije bilo teško da kažem šta mislim, valjda tako treba da bude?

Miljicaa
Miljicaa Dan 1,922, 06:23

E to i jeste problem. Što svoje mišljenje i svoj rl ponekad prenosiš ovde. Ako si predstavnik neke grupe ne možeš stalno ja pa ja. Nisi ti bitan, bitna je cela stranka i svi ljudi u njoj. Ne možeš ti na svoju ruku, ne možeš sam, ne možeš SVOJE mišljenje da predstavljaš kao mišljenje cele stranke, ako predstavljaš 500 ljudi... Stičeš pogrešan utisek što se tiče nas sada... Ali to je tvoje mišljenje, i opet TVOJE.

Letva
Letva Dan 1,922, 04:22

Sumnjivi, nadji ribu vise, i prestani da serendas. Leba ti.

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,922, 05:35

Misliš da šutnem ovu sadašnju što imam pa da nađem novu?
Ne mogu, volim je!!! : ))))

Inače, što tebe boli ona stvar kad si ti SPL? Delite tamo članovima i nek vam je prosto : )

Letva
Letva Dan 1,922, 05:38

Boli me ona stvar jerbo gotivim Zajedno jerbo su kul. E pa onda bleji s ribom, gledajte Harolda i Kumara kako begaju iz gvatanamo beja, i ne diraj mi Miljicinu stranku. Bleja su 🙂

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,922, 05:41

Jesu kul, ali nije kul kada rade ovo što rade! Inače, Harold i Kumar smaraju, mi gledamo filmove tipa ''Jesen u Njujorku''

Dio Magyar
Dio Magyar Dan 1,922, 06:33

Lepo što kopiraš šta ti odgovara. Naravno, ti si uvek u pravu, nepogrešiv, mora da zato nikad izvini rekao nisi. Čovek napljuje najstrašnije ljude koji su mu dozvolili da se vrati u GO, odrekne ih se preko novina i onda besramno dođe posle 2 meseca da traži da se u taj tim vrati. Bez ijedne reči, pogrešio sam, izvinite. Nijedna tvoja reč nema težinu, ti si izdajnik u duši.

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Dan 1,922, 08:24

a kada ja kazem da je sumnivi izdajnik, onda niko ne reaguje...

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,922, 09:37

Dođem sa nadom da se može lepo dogovarati, de se realno sagleda stanje, da se lepo dogovaramo... i onda dođu izbori, i onda dođe do toga da se Zajedno inati i da neće da popusti kad je eSrbija u pitanju nego tera kontru UeS-u i onda dođe do toga da mislite da ste ne znam koliko u pravu jer ste kandidovali onog Kawtera koji nije imao ama baš nikakve šanse i ond dođe do toga da ja lepo napustim stranku jer neću da učestvujem u vašim sujetnim budalaštinama. I koš gospodin hoće izvinjenje. Da kažem ''Izvinite što sam bio u pravu'', to oćeš, a?

Kad smo kod izdajstva, vi ste izdali sve principe i celu priču koju smo furali više od dve godine. Par uzurpatora fotelja je celu stranku gurnulo nazad. Izvini što sam iskren Kajzer, izvini što sam želeo najbolje i stvarno izvini što sam bio budala da pokušam da pomognem, evo obećavam da neću više nikada!!!
___________________________________________________________

Deserte, jedi fekalije!!!

Dio Magyar Dan 1,922, 06:55

Komentar je izbrisan

Dio Magyar
Dio Magyar Dan 1,922, 06:58

Greškom sam ostavio 2 ista,

Tex_Willer
Tex_Willer Dan 1,922, 09:35

STOP SUMNJIVOM U SVIM NOVINAMA!

Illusive Serb
Illusive Serb Dan 1,923, 09:41

Brate ako SumnNivi izlazi, onda ja ulazim u stranku. Uostalom ima on svoju levicarsko-liberalnu stranku sa nekih 12 clanova koji su, nekim cudom, glasni kao da ih ima milion.

Jos jedna stvar eDruze, imas li ti vremena da posvetis ovoj igrici? Ono, 24/7? Ako imas onda daj neku akciju. Zovi druga "revolucionara", on je u tome kaze ekspert. Ajde daj te podele svaki dan sem 25. Evo odmah cu se prikljuciti takvoj stranci (:

Ne pratim mnogo politiku, ali tebe vidim samo da prosipas mudrost po komentarima, mozda gresim. A ako gresim bih ti zahvalan da mi dokazes suprotno (: Iako i sam kazes da nisi navikao da cutis (: Samo, onaj ko radi nema vremena da prica. Akcija eDruze, akcija i evo imas moj glas.

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,923, 10:02

Ako si ti spreman da mi se pridružiš zbog par tenkića, a ne zbog stavova koje zastupam i zbog ideje nas kao celine, stranke onda koji će si mi moj. Kontam ja da svakoga ne interesuje politika, ali takođe kontam da svako, ali baš svako ima svoje stavove i može iz pregršt stranaka da nađe sebi odgovarajuću.
Radije bih imao 12 glasnih nego 900 koji ćute i čekaju podelu. Gde je ono staro srpsko pravilo da se vera za večeru ne prodaje i da se ne kalja obraz zbog siće?

Illusive Serb
Illusive Serb Dan 1,923, 10:22

Nisu svi takvi da zbog tenka udju u stranku, ali vecina jeste. Cak i u RL glasaju ljudi zbog fiktivnih akcija, kamoli ovde gde ih ePolitika apsolutno ne interesuje.
Da, 12 glasnih, dok 12 vicu na sav glas, ovi sto cute rade. Ja se sad kuckam sa tobom, ne mogu nista drugo da radim. Kapiras sta hocu da kazem?
Ne, ne pozivam na cutanje, pozivam na KONSTRUKTIVNU kritiku, na davanje primera delima a ne "uci da radis onako kako govorim, a ne onako kako radim".
Ok, podelu daju zbog glasova. Nista novo. Hocu da vidim 12 glasnih kako vicu "Podela" svakim drugim danom. Eto samo to. Nadam se da se razumemo (:

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Dan 1,922, 03:26

opet ćete pokretati zakone protiv eSrbije

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,922, 03:29

Babo, ne njajKe

Aradjanski Branko
Aradjanski Branko Dan 1,922, 03:29

Ni jedan zakon nikada nije pokrenut na stetu Srbije. Ako mislis na zakone o vracanju para saveznicima kojima ste naplatili dmg onda ok, zaista smo zli.

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Dan 1,922, 04:27

blokirali ste nas da dođemo u pomoć baš tim saveznicima koje ste "branili" od odluke njihovih vlada i saveza

Miljicaa
Miljicaa Dan 1,922, 04:41

nemoj da lažeš, to je sramotno

Aradjanski Branko
Aradjanski Branko Dan 1,922, 04:47

Jao molim te...njihova vlada i savez su odlucili da plate srpskoj vojsci da udara za njih da bi im ova priskocila u pomoc ??? Pa daje bre, to mozes da pricas ovim klincima al meni ne....Na stranu sto ima i jedinica koje ne uzimaju ref a prodavali ste i njihov dmg.

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Dan 1,922, 04:53

još onda si mogao da saznaš da se vlada, čak strahinjićeva vlada, dogovorili na savezu mi puštamo sve naše resurse i idemo ka Indoneziji i Kini, a saveznici nas zbog toga pomažu. Ali nema smisla da se ponavljamo mesecima i mesecima u krug. Pokretali ste zakone na štetu eSrbije

Aradjanski Branko
Aradjanski Branko Dan 1,922, 05:05

Ne lupaj...mi smo sve to mogli odraditi i bez naplacivanja dmg-a saveznicima. Iznajmili ste drzavnu vojsku da udara za pare. Koje uzgred vojska naravno nije videla vec su zavrsile u dzepu ko zna kojeg imperatora.

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,922, 05:46

Pošto pristup ''Babo kako te nije sramota'' ne pali, moram da okrećem list.
Mnogopoštovana gospođo Vesna, kako vas nije sramota da iznosite neistine??? Vi koji ste banovani zbog muljanja, kupovali glasove za predsedničke izbore, te trovali glave eSrpskih bebaca nemate pravo da bilo koga osuđujete. Da je više morala u našoj virtuelnoj otadžbini (pošto zakone nemamo) vi bi bili u izgnanstvu tipa eZanzibar (kada ga uvedu) jer od sramote ne biste smeli da živite u eSrbiji.
Pošto je vaš osećaj za sramotu ravan nuli, ne očekujem bilo kakvo pokajanje od vas niti popravljanje vašeg užasnog, malicioznog ponašanja.
Vi ste bili, jeste i najverovatnije ćete ostati ruglo političke scene u eSrbiji i njen glavni trovač!

StrideR 83
StrideR 83 Dan 1,923, 03:16

@Aradjanski Ocigledno da pojma nemas sta se dogadjalo tada, tako da uzmi lepo novine i procitaj sve sta sam napisao... Na kraju krajeva, ako vec meni ne verujes, idi i pitaj funkcionere tih saveznickih drzava! To je bio NAJOBICNIJI zluradi potez opozicije da nadje razlog da napada vlast i destabilizuje drzavu!

Tex_Willer
Tex_Willer Dan 1,922, 09:36

Sumnjivi je zaustavio nase napredovanje... On je direktno odgovoran za poraz.

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,922, 09:39

Dok sam se ja pitao, niste mogli da nam prismrdite... ne možete ni sada, ali vidim da se ide ka tome da se Zajedno i SZR na kraju udruže

Tex_Willer
Tex_Willer Dan 1,922, 10:24

SZR je uvek bila dosledna! o7

StrideR 83
StrideR 83 Dan 1,923, 03:10

UeS bi javno trebalo da se ogradi od ovakvih clanova. Stvarno je sramota kakav recnik neki ljudi sebi dozvoljavaju : /

broc
broc Dan 1,922, 03:31

daj mi cs pa cu uc u stranku

Dio Maximus
Dio Maximus Dan 1,922, 03:31

Гамбинарино право име је Џихад Минела, носи бурку из естетских разлога. Покретала је законе против Србије у прошлости, и то све зарад добробити своје домовине Шиитског емирата БиХ.

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Dan 1,922, 03:49

Ja mislio da ona pripada Suniitima : ))))

Auyantepui
Auyantepui Dan 1,922, 03:34

Заједно до победе! \o/ \o/ \o/

KVRGA 1
KVRGA 1 Dan 1,922, 03:35

ZAJEDNO DO POBEDE
SRECNO GOSPODO

S.Arsenov
S.Arsenov Dan 1,922, 03:40

Zajedno u kongres

aco 2108
aco 2108 Dan 1,922, 03:43

Zajedno u kongres \o/

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.